Колеги, някой който има 3 пинов преходник за ККL VAG кабел за диагностика, може ли с мултицет да премери средния пин на кое краче на 16 пиновата букса излиза? Трябва да е маса и да излиза на 4 и 5, но при мен го няма. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за 3 пинов кабел
Collapse
X
-
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
Добре, но щом по схемата трябва да е така какъв е въпроса. Аз си направих такъв кабел по тези схеми и всичко си работи, значи при теб има някъде прекъсване.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
wwalker написа:.........Ползвам отдавна блутут OBD2 .......NikMar написа:......какъв е въпроса. .....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
по тази схема съм си правил моят преходник, направих си го дълъг 2 метра понеже на 1.6 =диагностичната букса за мотора е в коша, за да мога да си правя диагностика в движение. от няколко месеца го ползвам и няма ядове. 3пинова букса взех от датчика за вода на дизелов филтър(от киа май беше, става перфектно) а 16пиновата от 1 гръмнал БСМ, на дукато я свалих.
Коментар
-
Фабричен не знам (ори по фиат нямям :D ) но китаиците ги правят по 2 начина - 1. точно по горните схеми. 2. от 4 и 5 пинче изведено на отделен кабел с щипка да си я закачиш на корпус като положителния от пин 16. Това на база няколоко различни преходника един дори и от аутоком. Ако не осигуриш маса няма да успееш да се закачиш.
Коментар
-
За китайски питам. Излизат черве и черен кабел на щипки. Червения е на 16, черния е 4и 5. Въпроса ми е , и си остава - средния пин на тройката трябва ли също да отива на 4 и 5 ? Колко пъти да го повтарям? Не ми трябват отговори от рода "по принцип" или нещо друго, а някой който го има да премери и да ми каже.Sok1 ... мързи ли те? Ако да , събота ще ти изкарам мързелаNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар