Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2 въпроса за дигитално табло на темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

2 въпроса за дигитално табло на темпра

Здравейте, искам да пипна малко таблото на темпрата, но се нуждая от съвет по два въпроса. 1. Как да махна смекчаването на светлината когато включа фаровете? Да продължи да свети силно и при включени фарове.2 Как мога да сменя цвета от зелен на друг?http://www.youtube.com/watch?v=klf4mRcbHJE http://www.youtube.com/watch?v=ZtOvEE7bBeI ето за какво става дума :D[/url]

Това синьото е супер дразнещо през ноща, не те съветвам да го слагаш, иначе с диодни ленти стават нещата.Аз пък съм флиубен в това дигитално табло, мнол готино
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

За промяна в силата на светене имаш едно бутонче вляво с изобразена крушка на него.Като пуснеш фаровете натискаш и таблото на степени се усилва.Дано ти работи,защото при мен има ядове вече с второ табло с копчетата отстрани като цяло,но ми се получава в крайна сметка с упорство
      EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
      Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
        За промяна в силата на светене имаш едно бутонче вляво с изобразена крушка на него.Като пуснеш фаровете натискаш и таблото на степени се усилва.Дано ти работи,защото при мен има ядове вече с второ табло с копчетата отстрани като цяло,но ми се получава в крайна сметка с упорство
        И при мене същото копче работи без проблем!

Коментар

Копчето при мен работи, но дори максимално усилено пак не свети толкова колкото искам. Понякога като карам за да видя с каква скорост съм гася фаровете иначе не виждам нищо по таблото

Коментар

YordaTA написа:
            Копчето при мен работи, но дори максимално усилено пак не свети толкова колкото искам. Понякога като карам за да видя с каква скорост съм гася фаровете иначе не виждам нищо по таблото
            Най-вероятно имаш някоя изгоряла крушка на таблото! При мене крушката за оборотите е изгоряла, и свети значително по слабо в сравнение с дигиталния скоростомер.

Коментар

Значи като се увеличи на МАХ при пускане и гасене на фаровете НЕ трябва да има разлика в силата на светене на таблото.Ако има,то значи че не е увеличено до край.А това по какво причина не се получава вече не знам...
              EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
              Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Working...
              X