Колата е браво 99таКато я запалих преди малко не работеха километража, оборотомера, прибоприте за бензина и темп както и дисплейчето. Контролните лампи са си наред.в момента положениет е това: на запален мотор и загряла кола.https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...7a9b7338c28326Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спряха да работят приборите на километража - Браво
Collapse
X
-
yo_brava написа:Колега и на мен ми се е случвало и е хубаво винаги при такъв проблем първо от акумолатора да се започне :Dkal0yanch40 написа:При мен на Бравата се беше случило, но беше изгорял предпазител Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
Коментар
-
Този проблем с релето и аз го имах. Почва да цъка при всяко мое действие ( някъде зад таблото), от всички говорители се чува едно свистене ( все едно чакам извънземните да кацнат), чистачките ми се пускат сами, стрелките по таблото си подскачат както си искат, като натисна копчето за прозореца( да го вдигна, когато прозорците са горе) фаровете ми светват нещо м/у къси и дълги и таблото ми светва толкова чрко зелено, че виждам петна после ако го гледам....Абе с две думи лудница беше. Та питах едно приятелче, който ката от 10 години Темпра....и той ми каза, че това било от минусовата клема на акумулатора ( разхлабила се е). Почистих всичко, понеже беше такава гняс по клемите и сега всичко се оправи. А после се сетих, че една сутрин предния капак ми беше притворен. Предполагам са искали да вземат акумулатора, но са се отказали и може да са разместили клемите нещо.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар