koceto90 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Членство във Фиат Форум България - клубът на Фиат
Collapse
Важна тема
X
X
-
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
-
kosta написа:koceto90 написа:Добре аз също искам да стана член, не с ръководни функции, а просто член. да ползвам отстъпките и т.н. Има в Пловдив сбирка на която мога да ида, да си платя вноса и да си подам заявлението. Просто не съм добър в банковите преводи :Д (а в пощата не съм влизал с години :D). надявам се да отговорите. Благодаря
Коментар
-
Здравейте Ако може да ми кажете как мога да стана член и ако сега си пратя документите пак ли ще се чака до 15 февруари и т.н. ? + това какво печеля ако стана член ? Че бях член на БМВ клуб и нищо не получих освен една карта та въпроса ми е какво точно печеля ? До колкото разбрах-тениска и отстъпки а някакви лепенки,карта от ЕКО и т.н. получавам ли ? Извинявам се за многото въпроси,но просто се интересувам Благодаря за отделеното внимание
Коментар
-
Здравей, колега! Имам само един въпрос и той е: искаш да станеш член, защото те влече отвътре (караш фиат, харесваш тази марка, искаш да помогнеш за популяризирането на Сдружение Фиат Форум България, както и на самата марка, да спечелиш приятели покрай всичко това) или защото евентуално като член ще спечелиш нещо?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Здравей, колега! Имам само един въпрос и той е: искаш да станеш член, защото те влече отвътре (караш фиат, харесваш тази марка, искаш да помогнеш за популяризирането на Сдружение Фиат Форум България, както и на самата марка, да спечелиш приятели покрай всичко това) или защото евентуално като член ще спечелиш нещо?
Коментар
-
Kuku написа:Сдружението ще бъде регистрирано като администратор на лични данни, в срока поставен от КЗЛД.
Коментар
-
Прочетох Устава и условията за членство и имам два въпроса."Членски вносЧленският внос е 30лв. на година. Стъпителната вноска е 20лв." Какво ще рече тази "Стъпителна вноска 20лв." Аз го разбирам така. Пращам си молбата и плащам 20лв. един вид като такса за разглеждането на молбата ми? Така ли е или греша? Другият ми въпрос е свързан с допълнителната вноска която се определя от Управителния съвет. За годишната вноска ясно но тази допълнителната неще ме притеснява. Колко е горе доло ясно е че варира но мисля че трябва да има някъкви граници. Смисъл такъв че си платя членския внос 30лв. и в последсвие трябва да платя още 150-200лв. допълнителна вноска. Не че са ми проблем 200лв. на година но има хора които ги нямат тези пари а знам ли след година може и аз да ги нямам и това да ми коства изключването като член и то не само на мен а и на някои друг. Да кажа че несъм член но имам желание и дано не се приеме че държа някакъв тон на някого просто няколко поста по наго прочетох че всичко трябва да е прозрачно.Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp
Коментар
-
David-Off написа:Прочетох Устава и условията за членство и имам два въпроса."Членски вносЧленският внос е 30лв. на година. Стъпителната вноска е 20лв." Какво ще рече тази "Стъпителна вноска 20лв." Аз го разбирам така. Пращам си молбата и плащам 20лв. един вид като такса за разглеждането на молбата ми? Така ли е или греша? Другият ми въпрос е свързан с допълнителната вноска която се определя от Управителния съвет. За годишната вноска ясно но тази допълнителната неще ме притеснява. Колко е горе доло ясно е че варира но мисля че трябва да има някъкви граници. Смисъл такъв че си платя членския внос 30лв. и в последсвие трябва да платя още 150-200лв. допълнителна вноска. Не че са ми проблем 200лв. на година но има хора които ги нямат тези пари а знам ли след година може и аз да ги нямам и това да ми коства изключването като член и то не само на мен а и на някои друг. Да кажа че несъм член но имам желание и дано не се приеме че държа някакъв тон на някого просто няколко поста по наго прочетох че всичко трябва да е прозрачно.
Коментар
-
Може найстина да е старо копие и имах предвид това http://store.picbg.net/pubpic/FA/F3/...586529faf3.JPG Това го прочетох от тази тема на първата страница от първия пост. А може и аз да несъм разбрал нещо за което се извинявам но мисля че всичко вече ми се изясниFiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp
Коментар
-
Разбрах те. Видях и текстовете в първия пост, засега сложих забележки, а невеярното съм го умалил. Предстои прецизиране точно на този пост, защото информацията в него беше неактуална, а на последното ОС променихме някои неща. Съвсем правилно си разбрал, всъщност. Наша е грешката че не сме актуализирали информацията, за което молим за извинение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар