Malone написа:
Е и?Ако няма регистрация какво?От какво е продиктуван интереса ти?И чак сега попаднах на тази грозна картинка [развитието на темата от последната страница].Чел 2000 20v turbo, чел и ... страшна мъка го обзела, че видиш ли него никой не го е поканил за учредител и респективно не може да чете в определен раздел, като не мога да определя кое повече го измъчва.Това, че не е учредител или това, че не може да чете в определена тема.Това, че не знам за какво точно сдружение иде на реч, щото примерно може и да ми харесва и да искам да стана член, ама като не знам кои членуват в това сдружение, има ли и такива като теб там и т.н. не смея да подам заявление и да си платя членския внос! Тез работи ги пише в една тема ама тя е достъпна само за някои - двоен стандарт, цензура и т.н. му се казва на това и то това са признаци на едно друго уж отминало време. Ето виждаш ли резултата от тази цензура и скритост - оказва се, в един момент, че и с регистрацията нещо май .......... Ама това може да го разбереш, като станеш член и вече си платил примерно членски внос на ....... неясно на кого, щом има проблеми с регистрациятаЧовешкото самолюбие край няма.Простотията - също 2000 20v turbo, аз и един приятел сме решили да учредим фен клуб на рибата цаца [Sprattus sprattus].Ще има цял CMS, форум в две части [пържена и сурова], новинарски сайт и онлайн радио.Ако решиш, можем да те пишем учредител.Ако искаш пиши ми на лични къде да се видим и ако ме поканиш със същата смела ирония - очи в очи - ще ти приема поканата Айде със здраве мой .... и образованието ти в чужбина се е отразило зле на възпитанието!
Коментар