Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Включва се антивирусната когато вляза във форума

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Включва се антивирусната когато вляза във форума

Здравейте,от няколко дена ми се включва антивирусната когато вляза във форума и отделните теми.Някой може ли да разясни,да няма вируси?Не ми блокира всичко ,но е много изнервящо,постоянно излиза надпис за някакъв блокиран файл или сайт и звуков сигнал.Вирусната е аваст и се включва само в този форум
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Аваст е малко нервен и параноичен, най-вероятно е някаква джаваскрипт която не му допада.

Коментар

Дали има начин да му се налее акъл,порових в настройките но не направих нищо.Интересно е че и на другия комп е същото,и на двата стана едновременно

Коментар

И аз съм с аваст и на мен ми прави този номер от няколко дни,но според мен блокира някоя реклама.http://alfa.kachi-snimka.info/vij.ph...388598426b.jpg
        Fiat Marea 1.8 16v HLX
        Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

На "Тих/Игрален режим" не се включва нищо
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            Благодаря,вече не ми вади нервите

Коментар

Tornado написа:
              Направих на тих и не се включва ,обаче се появи друг проблем при мен Отворих темата Похвали се ,оплачи се и не мога да стигна до края на страницата .Най отдоло в лентата на компа ми пише, че има грешка в свързането . Трябва да направя няколко опита та да стигна до последните мнения. Отново махнах отметката на тих режим ,пак се появи това изнервящо съобщение, но поне нямам проблем при отварянето и прочитането страницата до край . И това е само в тоя форум . В другите го няма тоя проблем.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Аз си мислех че само моя аваст се е бъгнал ама съм грешал. На лапайтопа нямам такива проблеми защото съм с Microsoft Securitу.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=105834
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                  X