Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво стана с DNS-a?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз само не мога да разбера защо искате да се мигрира към платформа на която половината функции дори няма да се използват. vBulletin наистина е добър софтуер, но си има своята цена за това. Миграция към нова версия на phpBB или пък преминаване на MyBB ми се вижда доста по-добрият вариант. За прмер ще дам vw foruma, който също е на phpBB и доста по-функционален от нашия. Друг пример е форумът на Megalan Network. Той е на платена платфрома IP. Board и не е като да речеш с пъти над всички останали, които използват безплатен софтуер.
    Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
    Punto GT 1.4 Turbo '99
    Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

Към emzo: Да, една от основните пречки пред преминаването към vBulletin е, че никой не пожела да се хване да направи скин (вкл. срещу заплащане). Към момента мисля може да се каже, че има частично готов скин (предполагам, че си го видял - тестовата версия беше достъпна дълго време). Но това далеч не е единствената пречка. vBulletin е доста по-различна и по-сложна платформа и съответно има да се пипнат/настроят доста неща. Има да се решават и други въпроси заради изоставянето на Джумла като платформа за сайта и преместването на статиите и другите данни оттам във vBulletin (купената от нас версия всъщност е suite и включва и други функции, освен форума). Така че работа има за целия китайски народ!Към mr_none: Мнението ти е меко казано закъсняло и съответно безполезно. Месеци (да не кажа години) търсихме някой да се заеме с изработката на скин за phpBB3 и никой не щеше - единствено Airfan се хвана и докара донякъде нещата. След като администраторите обсъдихме плюсовете и минусите на по-популярните платформи, след като и УС на СФФБ прецени финансите на сдружението, решихме да минем на vBulletin (както и по-рано беше съобщено). Не виждам да си член на сдружението и да си се загрижил за финансите му и издръжката на форума, така че - моля без теоритизирания.И понеже темата беше за възникналия проблем със сървъра (със завиден uptime между другото), мисля вече е изчерпана. Скоро ще пуснем съобщение за предстоящото преминаване към другата платформа (и на друга машина впрочем). Кога точно ще стане това не е ясно - ще зависи колко души ще се включат в подготовката и колко време ще могат да отделят за работа.
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
      X