Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

По съвет на Pecho...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По съвет на Pecho...

Pecho написа:
    style34, нямам никакво намерение да влизам тук в спорове с теб за начина на модериране на форума.Понеже явно си приел лично призива ми да се спазват правилата, нека те предупредя лично още веднъж: прочети правилати и ги спазвай.Ако си недоволен от модерирането на форума и от моите действия в частност, има раздел в който можеш да изложиш проблема си.По темата: Краси, именно това е същността - ако някой иска да помогне, как да го направи. Подхваналите темата от Офроуда са описали някои варианти: http://offnews.bg/index.php/251009/k...kite-bezhantsi
    Та по съвет на горния висш потребител се оплаквам от неправомерното му предупреждение.Знам, че е все едно да се оплача на Станишев, че Орешарски е предложил Пеевски за шеф на ДАНС, но все пак държа да отговоря.Не знам защо си измисляш за втори път днес, но как и с кои мои думи аз оспорвам с теб начина, по който модерираш форума? Оспорвам това, което за теб са "ксенофобски и фашистки изтъпления".Да, място за такива според правилата няма, но то и такива изказвания в темата няма.От там пък съм ти казвал как да модерираш форума? Сега може би ще получа и някой БАН. Забелязвам колко велики са разни модератори, да не говорим за администратори по разни форуми...А тъкмо си мислех, че тук е различно...
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Глупаво е да се ползват думи, като "сапун", "ислямисти", "напалм".... Както Пешо ти е писал:
    Pecho написа:
    Понеже явно си приел лично призива ми да се спазват правилата..
    .., по някаква причина си си припознал твоите мнения като такива, и хоп проблем .
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Чак ислямисти не съм прочел, но нека се санкционира тогава или да се предупреждава конкретен човек. Така общо не е коректно някак си.Как да е, но това с модерирането просто не знам откъде дойде.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Макар да не съм (и не се чувствам) длъжен да ти давам лични обяснения по въпроса за модерирането, в името на добрите отношения във форума, ще направя усилие и ще ти отговоря.
        Ей, ся дали пък няма да хрантутя още мангали малко ли са ми наще.Картечниците по вишките... и немските овчарки и когато някой неидентифициран субект понечи да минава границата и не се подчини да се върне трябва да се открива огън.Веро, сапун, напалм, стени, кльонове...
        Е, за мен тези писания бяха достатъчни, за да призова за придържане към темата и спазване на правилата - преди някой да се е самоизгонил от форума за прогандиране на расизъм или фашизъм. Или е по-добре да се стигне до официални предупреждения, банове и вой че има цензура, авторитарно управление и още каквото ли не?Когато тръгваш да спориш след това предупреждение, отново нарушаваш правилата - оспорваш действията на модератор (в случая администратор), които при това дори не те засягат пряко. И го правиш в темата, а не в съответния раздел.Накрая, отново ще те призова да прочетеш правилата - ще отнеме по-малко време, отколкото изгуби ти и аз да търкаме клавиатурите. Откъде знам, че още не си ги прочел ли? Ами погледни заглавието на тази тема - дали е "подходящо и описателно", както изискват правилата? Все още имаш време да го коригираш де.P.S. А да - за висшите потребители, великите модератори и администратори... Не виждам основание за подобна ирония и затова я намирам за напълно неуместна.
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
        X