може ли да се помести най-отгоре за консултации /ПОЛЗВАЙТЕ ePER от FIAT-bg.org/да не питат едно и също всеки ден за едни и същи работи и търсачката да е първа в списъкакакто пише по долу с червено
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
за консултаци ползвайте ePER
Collapse
X
-
sasco
-
sasco
А според мен,трябва всеки да пита каквото си иска....все пак неможе да спреш някой,защото едикога си ,някъде,някой си писал за това или нещо подобно....имай напредвид,че информацията все пак се обновявя,има все нови и нови потребители и т.н.В противен случай дай да сложим линкове само и да спрем да си обсъждаме проблемите по колите...Не мислиш ли???.................Глупаво ми се види...
Коментар
-
sasco
Коментар
-
sasco написа:ловчо,никой не те задължава да отговаряш по 4 пъти седмично!Няма да отговаряш-просто и логично.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
А сматяте ли, че ако започне постепенно да се изгражда един приличен FAQ, повтарящите се питания за ежедневни проблеми ще намалеят? Според мен ще има ефект и такава секция има в повечето авто-форуми. При това, не под формата на събрани на куп въпроси и отговори в отделен форумен раздел, а като систематизирана (извлечена от форума, но организирана, категоризирана и представена в приятен и подреден вид) информация на сайта.Също така смятам, че ще има достатъчно желаещи да свършат част от работата, така че няма да се налага някой да си загубва вечерите с месеци, за да подготвя нещата. Достатъно е админът на сайта да използва възможностите на "мамбо"-то за даване на права на юзърите да изпращат статии и в последствие да одобрява смислените като ги бута в правилната категория.УспехНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
sasco
Nino написа:sasco написа:ловчо,никой не те задължава да отговаряш по 4 пъти седмично!Няма да отговаряш-просто и логично.
Коментар
-
sasco написа:Nino написа:sasco написа:ловчо,никой не те задължава да отговаряш по 4 пъти седмично!Няма да отговаряш-просто и логично.
Коментар
-
Стига, майтап да става!Но, че форумът взе да става много голям да се регистрират много хора е факт и , че има вече нужда от по-систематизирана информация за конкретни модели ИМА!!! Тези конкретни модели могат да да са Браво/Брава, Пунто, Типо.Впрочем хората вече са го измислили:http://forum1.offroad-bulgaria.com/index.php?c=6Само, че при тях трябва да си регистриран за да четеш тази систематизирана информация, която може да бъде от типа FAQ.Както са го направили хората там могат да пишат САМО модератори.. т.е да допълват темата, Ганковото кафене е изключено.Идеи много, трябва да създадем една сериозна дискусия и да го направим.Не си падам много по идеята ,че видиш ли това е форум и всеки комуто скимне или светне някаква лампичка да се хване за клавиатурата! Въпреки, че сме свободни хора, съмишленици и любители на едно нещо, то все-пак трябва да има някакви правила."Кофи мастило" се изписа за тез пусти масла, за тези нестабилни обороти на празен ход и подобни.Всеки новорегистриран започва с това: "Ми ся на моето Браво кво масло да му сложа".... при положение, че 5 см по-надолу на екрана му стои такава тема с 3 страници!За това трябва да помислим.... малко по-ефикасна структура на форума.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:---клъц---"Кофи мастило" се изписа за тез пусти масла, за тези нестабилни обороти на празен ход и подобни.Всеки новорегистриран започва с това: "Ми ся на моето Браво кво масло да му сложа".... при положение, че 5 см по-надолу на екрана му стои такава тема с 3 страници!Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Nino написа:Искаме бре! Ми да взема да "експортна" моето "FAVORITES" там има много линкове, ама не са систематизирани!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар