Имам следното питане.Знам, че аз или някой е писал в някаква тема или по някакъв въпрос.Търся фразите в търсачката и ми излизат резултатите. Виждам точно мнението, което ми трябва и искам да отида на това мнение.Ама това мнение е по средата на дълга дискусия. Да кежем в тема от 100 страници. Когато от търсачката ти се показва мнението го виждаш. Ама като избереш да влезнеш в него, то те препраща към първото мнение в темата. Демек отначало.Демек, честито. Започвай да търсиш.Има ли шанс и ако има как става, това да се направи като в другите форуми, и директно да те праща на страницата, където е написано даденото мнение?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отиване на мнение в тема.
Collapse
X
-
За тази платформа на форума (phpBB2) се сещам за 2 варианта. Ако ползваш вградената търсачка (явно нея имаш предвид), избери да ти показва резултатите като мнения, а не като теми (вж. илюстрацията).Другият вариант е да ползваш гугълската търсачка на форума. :DПък като минем на vBulletin един хубав ден...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
-
И двата варианта не стават.Първия без значение дали съм избрал тема или мнение, винаги когато избереш мнението или форума, винаги отиваш на първа страница в дадената тема.Втория вариант пак не става, защото вади много резултати и няма шанс само по едно "разход" да си намеря мнението, което ми трябва.Ето примерно търсенето:И съответно резултата, който ми трябва да намеря:Ха сега честито. Докато си намеря мнението в тази тема, то загубвам интерес и въобще не намирам смисъл да давам пример на някой, който го е интересувало нещо.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
u_bo
Да, BO е прав. Понякога Google търсачката върши работа да се отиде на определено мнение... но не винаги Едно решение1. Търсиш с форумската търсачка като е избрано МНЕНИЕ / а не тема/2. Виждаш мнението което ти трябва и си маркираш едно по-дълго изречение от него3. Търсиш с Google като поставяш маркираното в кавички и добавяш inurl:fiat-bg.org тъпотия общо взето а ако това мнение е цитирано няколко пъти
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар