Днес като си обновявах профила и искам да си сменя аватара ми, ми даде някаква грешка и в момента нямам аватарче.Warning: Unable to create ’./images/avatars/214521281245297cc43a992.jpg’: Permission denied in /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/usercp_avatar.php on line 241Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/usercp_avatar.php:241) in /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/page_header.php on line 567Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/usercp_avatar.php:241) in /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/page_header.php on line 569Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/usercp_avatar.php:241) in /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/page_header.php on line 570.Това беше съобщението което ми изкара!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с профила ми.
Collapse
X
-
В този ред на мисли мога ли да попитам защо няма опцията за качване на снимки след натискане на бутон "отговор" Не мога да кача нито една снимка, а може и аз да не довиждам нещо за това моля за помощ!Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
-
val_mcrae написа:В този ред на мисли мога ли да попитам защо няма опцията за качване на снимки след натискане на бутон "отговор" Не мога да кача нито една снимка, а може и аз да не довиждам нещо за това моля за помощ!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: Проблем с профила ми.
BO написа:Днес като си обновявах профила и искам да си сменя аватара ми, ми даде някаква грешка и в момента нямам аватарче.Warning: Unable to create ’./images/avatars/214521281245297cc43a992.jpg’: Permission denied in /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/usercp_avatar.php on line 241Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/usercp_avatar.php:241) in /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/page_header.php on line 567Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/usercp_avatar.php:241) in /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/page_header.php on line 569Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/usercp_avatar.php:241) in /srv/www/www.fiat-bg.org/forum/includes/page_header.php on line 570.Това беше съобщението което ми изкара!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Както знаете в Събота преместихме форума на нов сървър. При копирането на папката на форума бяха зададени другия права за достъп до файловете и това обърка възможността за качване на аватари и снимки. Проблемите са отстранени. Моля за бъдещи такива и/или други нередности да уведомите своевременно някой от администраторите.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар