Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си видя всички теми?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да си видя всички теми?

Напоследък все по-често искам да се разровя из някоя моя стара тема и няма как да го направя...или поне не намирам...да си видя всички постове ОК ама за темите незнам как става номера HELP
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Най-близо до това, което искаш, е с форумската търсачка да пуснеш търсене по автор, пишеш си името и съкращаваш резултатите до дадена категория, например "Борса", или раздел "Купувам автомобил". Допълнително може да посочиш и период от време от днес назад. Резултатите се виждат като заглавия на теми, заедно с полето за автор на темата. Така сравнително лесно можеш да видиш своите теми. Това е най-лесният начин, който знам.Проблемът тук е, че се подреждат по това в коя тема има най-прясно мнение, дори и да не е твое.

Коментар

ogi28b написа:
      Най-близо до това, което искаш, е с форумската търсачка да пуснеш търсене по автор, пишеш си името и съкращаваш резултатите до дадена категория, например "Борса", или раздел "Купувам автомобил". Допълнително може да посочиш и период от време от днес назад. Резултатите се виждат като заглавия на теми, заедно с полето за автор на темата. Така сравнително лесно можеш да видиш своите теми. Това е най-лесният начин, който знам.Проблемът тук е, че се подреждат по това в коя тема има най-прясно мнение, дори и да не е твое.
      Мдааа преборих се и стигнах до това снощи ама явно темата която ми трябваше съм я затрил (искал да я затриете) и сега ще трябва да си я пусна на ново... Мерси
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
      X