В разговор стана дума за и ударено. Ѝ ѝ.Сетих се, че на друго място има такава тема и, когато ми трябва специален символ, просто отварям в друг прозорец тази тема и с едно елементарно копи, пейст си свършвам работа.Ето ги и символите:Натискате клавиша ,,Alt
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Използване на специални знаци във форума
Collapse
X
-
Е да де, за това Ѝ няма код. Става само с копи и пейст. Ѝ Ѝ Ѝ Ѝ Ѝ Ѝ .Както и латинските букви - α β γ - "λ - Ламбада контрола."Оги, теб съм те виждал да пишеш удареното и. Как го правиш?Между другото, видях и Иммортала да пише един символ, нещо като зачеркнато Ь. Как го прави не знам.Ако види темата, моля да сподели.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Pecho написа:[quote:0706b50bce="lhristov"]Е да де, за това Ѝ няма код. Става само с копи и пейст...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Pecho написа:BO написа:Ей на Виста ер малък - ьИ съответно ер маък, но голям - ЬИли накратко: тези с Vista и 7 пишат главна буква ер малък (шифт + ер малък)A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар