Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добавяне на мод - добави в любими

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добавяне на мод - добави в любими

Здравейте, не може ли да се добави някакъв мод, да се добавят теми като любими и когато ни трябват да си гледаме от там?http://web-tourist.net/login/login/v...?имерно?
    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Първо ще ти отговоря, после ще задам и аз въпрос. Дори да може да се добави някакъв мод (сигурно може де, щом имаш конкретен пример), това няма да е в този форум. Скоро (до 5 години максимум) форумът ще се се премести на друга платформа, която има съвсем различни възможности. Каквото се променя по него - ще е тогава. В тази платформа няма да се променя нищо, освен ако не е изключително важно и касае стабилната и правилна работа на форума и сървъра. Подобно нещо не може ли да се направи от всеки браузър? Аз съм си направил една папка в меню Favorites/Bookmarks, в която си добавям и премахвам линкове от време на време. Групирал съм си ги по раздели и е доста подредено.Като четеш тема, долу вдясно има един текст "Наблюдавай за отговори". Когато го активираш, ще получаваш поща, когато някой публикува отговор в темата. В зависимост от това, което целиш - тази възможност може също да ти свърши някаква работа. По-различно е като функция, но някои потребители го ползват доста, защото влизат във форума заради една-две теми. Така влизат само когато има нови отговори.

Коментар

Ами, явно варианта ще е да си направя и аз папка с Bookmarks в браузъра Благодаря
      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Working...
      X