Много обичам да чета тези писания.Изключително полезно и образователно е.Къде в правилата е упоменат максимално разрешеният брой цитати в една тема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно писането на модератори в заключени теми и др.
Collapse
X
-
ilkor написа:nedialko- обръщам се към теб най-любезно - престани да ползваш обидни епитети ако държиш да продължиш да пишеш в този форум.Ако ще ти е по лесно да го осмишлиш, приеми че аз съм комунист и изрази като "безочливи същества " лично ме засягат и грам няма да се замисля следващият път когато го мерна!Едит: (Видях че си ме разбрал!)VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
ogi28b написа:Кажи с кой браузър си (Интернет експплорер - това голямото синьо E, Гугъл Хром (едно шарено кръгче), Опера (голямо червено О), Мозила (едно оранжево, увито около едно синьо) или друг), за да получиш съвет откъде да изтриеш "cookies" и евентуално историята на браузъра. Това би могло да помогне, но изтрива всички пароли от всички сайтове, в които влизаш.ogi28b написа:Самоубийте ме с нещо изключително тежко, за да не се мъча, моля ви!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: Относно писането на модератори в заключени теми и др.
kiro_of_the_day написа:Много обичам да чета тези писания.Изключително полезно и образователно е.kiro_of_the_day написа:Илко ако напиша, че почитателите на Слаш са тъпаци, а ти се окажеш негов фен - ще ме бан-неш ли?kiro_of_the_day написа:Много ми е интересно също с какво колегата kluchar заслужи подобно снизходително-обидно отношение в тази тема...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: Относно писането на модератори в заключени теми и др.
snake написа:къде в правилата на форума е записано, че не се позволява да се пускат нови теми за мобилни телефони, а всички такива теми се обединяват с гигантски безполезната тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=96581 .
Коментар
-
ogi28b написа:...Поздрави и в крайна сметка - не сме тук насила, нали?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Напротив, много се радвам, когато някой не е съгласен, стига да го покаже със сериозни аргументи, защото така ми показва къде съм сгрешил и ми помага да не го правя следващия път. Ама мрънкането, че не трябвало да се слива тема, защото на някой е станала безполезна - не ми се струва много сериозно. Каквото и да се направи, все има един човек, който не е доволен и според него е трябвало не така, а иначе. Смяташ ли, че можеш да си полезен с нещо на форума? Ако да - ще продължим на ЛС. Тази тема е добър повод да спра да отбелязвам модераторските си намеси в мненията. Ще си върша работа и отдолу ще си стои подписа на екипа. Както трябва да е. Ама аз не знам защо реших, че е по-добре да показвам, че съответната намеса е точно моя. Може би за да не изглежда, че се крием зад "Модераторски екип..." и че се правим на много интересни, като не казваме кой кой е. Няма страшно, предстои да не се вижда въобще кой е модератор и кой - не. Така току виж сте се започнали да четете мненията на модераторите като мнения на потребители и да не обръщате внимание на това кой е модератор и кой - не. Залагам 5 кинта, че ако не бях писал, че сливам онея теми, а само да ги слея - нямаше да има повод за мрънкане. Ама сега - давай да мрънкаме, защото знаем кой е модератора, който ги сля. 10 пъти го каза, че не ти харесва. Разбрахме. Няма да я разделя. По-ясно - не мога.
Коментар
-
ogi28b написа:...Смяташ ли, че можеш да си полезен с нещо на форума? Ако да - ще продължим на ЛС.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз лично мога да изразя мнение само за телефонната тема, тъй като най-сериозно се фрустрирах, но запазих самообладание. Когато някой предлага нещо, то се очаква да чуе и друго мнение преди да го направи. А когато го прави, не пише предлагам да направим еди какво си... Разбираш ли ме, Оги? Инак темата от този момент нататък аз повече не я посетих, нито ще я посетя отново в този й вид.Поздрави
Коментар
-
Не ме разбра като че ли... Не питам дали може да си полезен на някого. Не ме вълнува дали в мненията си хората са полезни или безполезни, в случая. Рано или късно - всеки може да е полезен на някого по дадена тема. Може да си напълно безполезен в мненията си, но питам дали на форума можеш да си полезен. На структурата, на екипа... Но си прав - няма смисъл, щом за елементарни неща не се разбираме... Аз пиша едно, ти четеш друго. Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар