мен също ме кефи форума и в нас ли съм винаги съм онлайн. обаче в последно време 1 нещо много ме дразни- аз винаги, когато мога /знам/ как да помогна на някого го правя, независимо например, че преди 1 ден съм писал същото, абе гледам да помагам. обаче от известно време насам забелязвам, че нещо активните хора не се включват. пуснах 2-3 теми, сериозни за консултации и не получавам абсолютни никакви отговори с дни. при положение, че карам една от най-масовите коли тук във форума-типо/темпра. това почва да ме дразни все повече, в крайна сметка освен да помагам искам да ми бъде помогнато, когато имам нужда. не са някакви въпроси за сувалки. както и да е, иначе много ме кефи добрия тон, толкова ми е писнало по другите форуми от караници, а тук хората са интелигентни. напазарувал съм няколко неща от форума и не съм сбъркал не само като качество, но и като цена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАКВО Е FIAT-BG ФОРУМ ЗА МЕН ?
Collapse
X
-
Не съм от най-отдавнашните членове тук, но форумът ме кефи, има много полезна информация за моето Типо, а и хората са много възпитани-спазва се добрия тон.Единствено на срещите не идвам, щото никой не познавам и ми е тъпо да се изтъпанча ей така, но иначе форумът си го посещавам редовно-това ми е постинг 150 някъде(за 3 месеца и нещо-голяма уста имам,а? )Надявам се и другите членове на форума да го намират за полезен.N.Y. State of Mind
Коментар
-
и ми е тъпо да се изтъпанча ей така,Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Аз също редовно посещавам редовно форума!Много ценя хората тук, защото виждам, че са интелигентни и отзивчиви.Това са две изключително важни човешки качества!!!Като си пусна РС то неизменно първо влизам във форумите на Lancia i Fiat, защото чрез тях виждам, че за България все още има някаква надежда-а именно-останали са свестни и трезви хора!!! П.П.-Дано не се разсърдите, че си казвам мнението тук при условие, че карам Lancia, но за мен това няма никакво значение, защото според мен и двете марки имат страшно много общо (то си е така) помежду си...просто са като роднини :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
pakumba написа:абе до 1 време е интересно ама после виждаш, че повечето разбират само от глупости- как да си сменят крушката, с колко да карат до морето да не се счупи фиата или какви стелки да си сложат. малко са разбиращитеTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
На мен също ми харесва форума и прекарвам часове на ред в него ама последно време повечето хора май само четат а не пишат сигурно се страхуват някои модератор да не им направи забележка. Става ми скучно вече ето в момента има само 5-6 посетители.Бъдете по активни форума не е само за четене !!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар