Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАКВО Е FIAT-BG ФОРУМ ЗА МЕН ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мен също ме кефи форума и в нас ли съм винаги съм онлайн. обаче в последно време 1 нещо много ме дразни- аз винаги, когато мога /знам/ как да помогна на някого го правя, независимо например, че преди 1 ден съм писал същото, абе гледам да помагам. обаче от известно време насам забелязвам, че нещо активните хора не се включват. пуснах 2-3 теми, сериозни за консултации и не получавам абсолютни никакви отговори с дни. при положение, че карам една от най-масовите коли тук във форума-типо/темпра. това почва да ме дразни все повече, в крайна сметка освен да помагам искам да ми бъде помогнато, когато имам нужда. не са някакви въпроси за сувалки. както и да е, иначе много ме кефи добрия тон, толкова ми е писнало по другите форуми от караници, а тук хората са интелигентни. напазарувал съм няколко неща от форума и не съм сбъркал не само като качество, но и като цена.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Не съм от най-отдавнашните членове тук, но форумът ме кефи, има много полезна информация за моето Типо, а и хората са много възпитани-спазва се добрия тон.Единствено на срещите не идвам, щото никой не познавам и ми е тъпо да се изтъпанча ей така, но иначе форумът си го посещавам редовно-това ми е постинг 150 някъде(за 3 месеца и нещо-голяма уста имам,а? )Надявам се и другите членове на форума да го намират за полезен.
      N.Y. State of Mind

Коментар

и ми е тъпо да се изтъпанча ей така,
        Смятам, че точно това трябва да направиш
        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Аз също редовно посещавам редовно форума!Много ценя хората тук, защото виждам, че са интелигентни и отзивчиви.Това са две изключително важни човешки качества!!!Като си пусна РС то неизменно първо влизам във форумите на Lancia i Fiat, защото чрез тях виждам, че за България все още има някаква надежда-а именно-останали са свестни и трезви хора!!! П.П.-Дано не се разсърдите, че си казвам мнението тук при условие, че карам Lancia, но за мен това няма никакво значение, защото според мен и двете марки имат страшно много общо (то си е така) помежду си...просто са като роднини :D
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

абе до 1 време е интересно ама после виждаш, че повечето разбират само от глупости- как да си сменят крушката, с колко да карат до морето да не се счупи фиата или какви стелки да си сложат. малко са разбиращите
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
              абе до 1 време е интересно ама после виждаш, че повечето разбират само от глупости- как да си сменят крушката, с колко да карат до морето да не се счупи фиата или какви стелки да си сложат. малко са разбиращите
              ами ... разбирачии всякакви .... да не ти пука ... чети "ОБЩИ ПРИКАЗКИ" там е истината п.п. мале че пост сътворих .... веднага загрижения администратор да вземе да го изтрие .....
              Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

На мен също ми харесва форума и прекарвам часове на ред в него ама последно време повечето хора май само четат а не пишат сигурно се страхуват някои модератор да не им направи забележка. Става ми скучно вече ето в момента има само 5-6 посетители.Бъдете по активни форума не е само за четене !!!!

Коментар

Working...
                X