няма какво да вниквам,знам какво съм написалявно не гледаме от една и съща точка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Хроника на смъртта"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
tomazo написа:doofiat мисля ,че няма смисъл да ти отговарям ,ти си пееш твойта си песен и грам не искаш да проумееш за какво става дума !!! Както бях написал първите 7 години са много важни .И много ми е чудно как повлияваш ,как помагаш и на кого най-вече ???40 000 годишно изобщо не те правят добър шофьор ,дано не са силно преувеличени И едно пожелание ,дано никога не ти се налага да четеш подобно нещо за твой близък!!!ето това е от една друга тема в която бях писал : значи подобна тема в ТОЗИ ФОРУМ е излишна ? По памет от всички във форума има само един който е претърпял по сериозно ПТП и то ,защото той е виновен !! всички са смирени шофьори карат по правилата !! един изнцидент за толкова години ,е какво излиза тогава !! куп добри шофьори и куп воайори Ако това беше ,тунинг ,рейсинг или каскадьоринг форум разбирам да има подобна тема ,защото ще е ежедневие за хората посещаващи форума . а ако някой заблуден ,влезне за първи път в този форум ,вместо да прочете нещо за Историята на ФИАТ,двигателите или дизайна ,ще си разглежда снимчици ,които са не на място !
Коментар
-
Ако си се почувствал обиден лошо за тебе !! Целият спор е общочовешки ,а не принципен да водиме спорове и всеки да дава мнение !!!Изписахме по една книга ,тука накрая да вземеш и да се обидиш .Лепни си един стикер ,карай умно -по голям ефект ще има !!!!Трябва да си поговориш с някой ,който има 1000 000 км .зад гърба (проф.шофьор или състезател) за да разбереш всичкото написано !!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Логан
Може би не е редно да се намесвам.....все пак по моя идея е създадена тази глава.....но искам да ви кажа само едно......пуснахте си анкета, резултатите са видни.....очевидни бих допълнил....не виждам защо спорите още......ако Митко махне темата, смятате ли че ще е редно това да става само защото двама човека, подкрепени от още шест вървят срещу двадесет и пет, айде СТОП и МИР, а.....
Коментар
-
........такива неща съм виждал, такова безхаберие, такава липса на инстинкт за самосъхранение.....такова самобичуване и самоунищожаване......че реших да се заема с тази черна задача....къде с възпитателен ефект, къде и за вътрешно удовлетворение........ цитат от нуждата за тази тема :и още един :......така или иначе в един друг наш приятелски форум, първата тема беше за ужасен инцидент и то писана от мен.....така или иначе т.нар. "хроникьор" на подобни инциденти почти винаги съм аз.....решихме да създадем такава тема и със запълването и да се занимавам аз...... наистина форумите и темите не са задължителни ,но ако нещо е обществено и достояние за всички ,приятелските кръгове дали не са излишни ???фиатче Браво 2.0
Коментар
-
ми ще вървим много ясно,след като не ми харесва,най лесно е да се изтрие нещо ми айде да триеме девинаги ще има смъртни случай,дай да препълним форума с убийства,самоубийства и т.н.,след време в консултаций сигурно ще има тема "как да си сглобя ръката"има места където публикуват тези случки,не виждам смисъл от това тук"смятате ли че ще е редно това да става само защото двама човека, подкрепени от още шест вървят срещу двадесет и пет"не виждам 25 различни юзъра да са написали нещо по темата
Коментар
-
Логан
pugsy написа:.....не виждам 25 различни юзъра да са написали нещо по темата
Коментар
-
Логан написа:Може би не е редно да се намесвам.....все пак по моя идея е създадена тази глава.....но искам да ви кажа само едно......пуснахте си анкета, резултатите са видни.....очевидни бих допълнил....не виждам защо спорите още......ако Митко махне темата, смятате ли че ще е редно това да става само защото двама човека, подкрепени от още шест вървят срещу двадесет и пет, айде СТОП и МИР, а.....Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Логан
pugsy написа:да гледам и да не гледам се тая,ама кажи къде видя 25 юзъра да са ПИСАЛИ ??? То хубаво са гласували 33-ма от 2935-ма от които дали има и 10 да са написали нещоа даже сме и за резил,какво стига-да пишем ли???
Коментар
-
Логан
айдаааааа...откара го на лично отношение...........исках да ти кажа, че един модератор трябва да е наясно с принципа на тълкуване на анкетите....да не говорим, че става дума за анкета, пусната от самият него.....а и за финал "и да гледам, и да не гледам..."....пускаш нещо, което после самият ти обезмисляш.....P.S. И не го карай на лично отношение...нямам нищо против теб, та аз даже не те и познавам......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар