boneff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Хроника на смъртта"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondy_driver
-
sachma написа:Съгласен съм.А и в крайна сметка-който иска да си я чете, който не иска-да не я чете.Аре peace.
Коментар
-
doofiat написа:sachma написа:Съгласен съм.А и в крайна сметка-който иска да си я чете, който не иска-да не я чете.Аре peace.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
колеги съгласете се ,че това не е ФОРУМ :ХРОНИКИТЕ НА СМЪРТТА !!!!!!!!е ако в някой форум или медия има съобщение за една катастрофа и един загинал тука се събира всичко накуп ,всеки едва ли не рови да намери новата сензация !!!на фона на колите които карам и бройката която имаме ,и пътищата по които караме,и трафика по който караме ,катастрофите са един малък % ,все едно само в БГ стават катастрофи и умират хора !Поредният Биг Брадър реалити се заформяфиатче Браво 2.0
Коментар
-
PEACE............... Май нямаше смисъл от анкетата.....Разделихме се на два лагера..........Който не ще да я чете,да не я чете. А и там не е място за коментари.Ако някой има желание да изкаже съболезнования да го направи(мисля,че е задължително ако е замесен човек от форума).Аре стига с омразата и пререканията.........мир на праха на всички загинали !!!Toва може да се случи на всеки от нас!!!PEACE Yellow_Flash_Colorz_PDT_13Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
http://www.vbox7.com/play:bc6d85eaht...75f76c8aДве линкчета на ,които могат да се видят ,че и добрите и примерни момчета не са застраховани !!!СЪДБАТА си е съдба !И ако това е начина по който ще се увековечаваме !!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Значи този, който е против тази тема да съществува го е страх от действителността и от случващото се около него. Не си затваряйте очите за реалността, а се срещнете очи в очи с нея. Ако ли не, не си отваряйте темата просто. Лесно е. Иначе аз ще продължа да си пускам теми в този раздел, защото дори и един човек да чете, си струва да предпазиш човешкия живот дори и с един прост коментар.
Коментар
-
колега несериозно е това което пишеш и ще ти кажа защо :Не може да се дава съвет и акъл за нещо като произшествие на пътя (най-малко пък някой ,който пътува веднъж месечно за село с домочадието и това му е пътешествието на живота) .Не може някой ,който кара като опакован за износ ,с колана и се оглежда като наплашен виетнамец в царевица ,на всяко кръстовище в софия ,да се оплаква от задръстванията ...смъртта винаги ще я има ,и ще е част от пътя и ако си мислиш ,че като я показваш ,че промениш нещо ,жестоко се лъжеш !! това са инциденти а не самоубийства ...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
doofiat написа:Значи този, който е против тази тема да съществува го е страх от действителността и от случващото се около него. Не си затваряйте очите за реалността, а се срещнете очи в очи с нея. Ако ли не, не си отваряйте темата просто. Лесно е. Иначе аз ще продължа да си пускам теми в този раздел, защото дори и един човек да чете, си струва да предпазиш човешкия живот дори и с един прост коментар.
Коментар
-
tomazo написа:колега несериозно е това което пишеш и ще ти кажа защо :Не може да се дава съвет и акъл за нещо като произшествие на пътя (най-малко пък някой ,който пътува веднъж месечно за село с домочадието и това му е пътешествието на живота) .Не може някой ,който кара като опакован за износ ,с колана и се оглежда като наплашен виетнамец в царевица ,на всяко кръстовище в софия ,да се оплаква от задръстванията ...смъртта винаги ще я има ,и ще е част от пътя и ако си мислиш ,че като я показваш ,че промениш нещо ,жестоко се лъжеш !! това са инциденти а не самоубийства ...
Коментар
-
doofiat мисля ,че няма смисъл да ти отговарям ,ти си пееш твойта си песен и грам не искаш да проумееш за какво става дума !!! Както бях написал първите 7 години са много важни .И много ми е чудно как повлияваш ,как помагаш и на кого най-вече ???40 000 годишно изобщо не те правят добър шофьор ,дано не са силно преувеличени И едно пожелание ,дано никога не ти се налага да четеш подобно нещо за твой близък!!!ето това е от една друга тема в която бях писал : значи подобна тема в ТОЗИ ФОРУМ е излишна ? По памет от всички във форума има само един който е претърпял по сериозно ПТП и то ,защото той е виновен !! всички са смирени шофьори карат по правилата !! един изнцидент за толкова години ,е какво излиза тогава !! куп добри шофьори и куп воайори Ако това беше ,тунинг ,рейсинг или каскадьоринг форум разбирам да има подобна тема ,защото ще е ежедневие за хората посещаващи форума . а ако някой заблуден ,влезне за първи път в този форум ,вместо да прочете нещо за Историята на ФИАТ,двигателите или дизайна ,ще си разглежда снимчици ,които са не на място !фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар