Аз съм за махането и
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Хроника на смъртта"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нека имаме уважение към мъртвите. Тази тема не е направена за да се коментира с насмешка такава трагедия, каквато е човешката смърт. Нека тази тема ни накара да се замислим над това как шофираме и дали ако стане нещо наистина ще загубим само себе си. Нека си вземем поука от крайната равносметка без да класифицираме пострадалите като за главен критерий приемаме с каква кола са били. Дали са били шофьори на голф,фиат или самолет няма значение. Нека всеки гласува по съвест , но за съжаление това е жестоката действителност и не може да останем безучастни защото тя е около нас.Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
-
Логан
....идеята за тази тема не е взаимствана от никъде, но в последствие се оказа че има такава подобна и в други форуми......да не говорим, че по посещаемост, отговори и брой теми, удари доста други буквално за два дни.........не виждам защо се противите срещу нея, при положение, че има интерес и посещаемост.....в края на краищата, колкото и да мига индикацията за нови теми там, всеки влиза за да чете, след като е "клипнал" на самата глава......
Коментар
-
icerain
Мисля си, че темата не трябва да се маха, дори и само един човек които е прочел нещо от тази секция, се замисли над някои неща темата би била полезна... Коментарите в тази тема обаче - според мен трябва да се забранят, ако ще да е само заради едната минута Поклон...
Коментар
-
Аз също мисля ,че темата трябва да остане ,това е действителноста макар и да не ни харесва а относно коментарите ,уважение към пострадалите се проявява и без коментари нека всеки сам си прави изводи как да пази околните и себе сиДа попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
Brava 1.4 12V SX
Коментар
-
blondy_driver
Аз съм против махането на тези тема,защото тя е действителна и реално отразява случващото се по българските пътища.По скоро бих повдигнала въпроса да се промени самото и наименование. Формулировката на името звучи потресаващо.....
Коментар
-
Охоооооо, какво става тук. Аз въобще не съм видял тази дискусия. Какво ви пречи темата, страх ли ви е? Никой не осмива жертвите, просто се обръща внимание на грешката на водача и се поучаваш от тях. Нали знаете поговорката - "Умния се учи от грешките на другите, а глупавия - от своите собствени". Имаше веднъж нещо като опит за осмиване преди време, но той беше спрян така, че не виждам, защото трябва да се премахва тази тема.Ако няма коментари, ще стане една суха извадка от пресцентъра на МВР. Вие лично четете ли тези извадки?Идеята е да се обърне внимание на начина, по който се е случило нещастието. Ние не сме следователи да разследваме. Просто коментираме, за да може дадения колега, ако изпадне в такава ситуация, да се сети за изводите от коментарите. Освен това по този начин се надявам лично аз, да си заострите вниманието като пътувате и да си имате едно на ум. Това не е назидателна тема според мен, а е поучителна. Аз лично като карам се сещам за такива случки и се старая да предвидя действията на отсрещния.
Коментар
-
doofiat написа:Охоооооо, какво става тук. Аз въобще не съм видял тази дискусия. Какво ви пречи темата, страх ли ви е? Никой не осмива жертвите, просто се обръща внимание на грешката на водача и се поучаваш от тях. Нали знаете поговорката - "Умния се учи от грешките на другите, а глупавия - от своите собствени". Имаше веднъж нещо като опит за осмиване преди време, но той беше спрян така, че не виждам, защото трябва да се премахва тази тема.Ако няма коментари, ще стане една суха извадка от пресцентъра на МВР. Вие лично четете ли тези извадки?Идеята е да се обърне внимание на начина, по който се е случило нещастието. Ние не сме следователи да разследваме. Просто коментираме, за да може дадения колега, ако изпадне в такава ситуация, да се сети за изводите от коментарите. Освен това по този начин се надявам лично аз, да си заострите вниманието като пътувате и да си имате едно на ум. Това не е назидателна тема според мен, а е поучителна. Аз лично като карам се сещам за такива случки и се старая да предвидя действията на отсрещния.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар