Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към модераторите
Collapse
X
-
-
Аз пък се сещам за друго...Винаги и аз съм бил против обособяването на отделни раздели за даден модел, поради всеизвестни причини...НО!Напоследък си мисля, 1. Че с преминаването на новата платформа2. С отшумяването на старите модели /Уно, Типо, Темпра, Браво, Брава, Марея, че и дори Стило/ 3. С идването и налагането /надявам се/ на по-новите модели / Гранде Пунто, новото Браво и Крома и т.н./ 4. С оглед, че и инфото за последнитхе е все още малка, все пак може да се помисли след преминаване към новата платформа за обособянате по модели за новите такива на марката, въпреки еднаквите "уж" технически решения за различните модели. И така постепенно да се премине към нова визия на форума. Навсякъде във всички сфери на живота се върви към индивидуализация и специализация, а не към всестранно развити личности, мамка му. И според мен момента за това е точно преминаването към новата платформа на форума, с изличната уговорка, че за досегашните модели нещата си остават такива каквито са.Какво мислите?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Airfan написа:И във всеки раздел за различни модеби Гранде Пунто, Браво 2 и прочее, които са с един и същи двигател, ще се дебатират едни и същи въпроси - тресе ми сутрин като запаля, как да обезвъздуша охладителната система и т.н. Струва ли ти се нормално?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Airfan написа:И във всеки раздел за различни модеби Гранде Пунто, Браво 2 и прочее, които са с един и същи двигател, ще се дебатират едни и същи въпроси - тресе ми сутрин като запаля, как да обезвъздуша охладителната система и т.н. Струва ли ти се нормално?
Коментар
-
Киро, и аз искам в раздел примерно "Бензинови Двигатели" да има подраздели за моделите но в момента това е невъзможно. По две причини - да не ги повтарям.Верно е че на платформата към която ще премине форума няма да има проблеми но пак ще остане въпросът дали потребителите ще спазват такива стриктни правила.Тъй че ще трябва да се помисли кое ще е най удобно за в бъдеще ... Но сега се прокрадва идеята да вървим назад - всичко на куп в Общи приказки което според мен не е добре като перспектива.Между другото аз карам либра от почти година но в Ланча форума влизам много рядко защото наистина това разделяне по модели ме дразни ужасно. Наложи ми се да търся нещо и след като обърнах наопаки целия раздел за либра се оказа че инфото което търсих е било в съседния модел на втора страница ... и търсачката не помогна ...И друга хипотетична ситуация - аз съм имал Браво доста години и знам доста за този модел. Но вече карам друга кола и вече не влизам в раздел "Браво" и съответно няма как да видя въпрос по който бих могъл да дам съвет ...
Коментар
-
Допълних марко мнението си... Много ми се иска на някоя бъдеща среща на форума, или на общо събрание на клуба, преди да си отрежеме главите, което е ако не задължително, то поне явно неизбежно , да седнем и да поговорим за такива неща... Щото само с писане тука не става..VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
ilkor написа:Киро, и аз искам в раздел примерно "Бензинови Двигатели" да има подраздели за моделите но в момента това е невъзможно. По две причини - да не ги повтарям.Верно е че на платформата към която ще премине форума няма да има проблеми но пак ще остане въпросът дали потребителите ще спазват такива стриктни правила.Тъй че ще трябва да се помисли кое ще е най удобно за в бъдеще ... Но сега се прокрадва идеята да вървим назад - всичко на куп в Общи приказки което според мен не е добре като перспектива.Между другото аз карам либра от почти година но в Ланча форума влизам много рядко защото наистина това разделяне по модели ме дразни ужасно. Наложи ми се да търся нещо и след като обърнах наопаки целия раздел за либра се оказа че инфото което търсих е било в съседния модел на втора страница ... и търсачката не помогна ...И друга хипотетична ситуация - аз съм имал Браво доста години и знам доста за този модел. Но вече карам друга кола и вече не влизам в раздел "Браво" и съответно няма как да видя въпрос по който бих могъл да дам съвет ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
ilkor написа:Между другото аз карам либра от почти година но в Ланча форума влизам много рядко защото наистина това разделяне по модели ме дразни ужасно. Наложи ми се да търся нещо и след като обърнах наопаки целия раздел за либра се оказа че инфото което търсих е било в съседния модел на втора страница ... и търсачката не помогна ...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар