Здрваейте,Предлагам в раздел "Автотуризъм" да се направи тема със статут "СЪОБЩЕНИЕ" (или друг), в която да се поставя полоезна информация (полезни линкове, препратки към постове и т.н.) за пътуване в страната и чужбина. Идеята ми е тази тема да е подобна на Съдържанието на секцията - директни линкове в "Често задавани въпроси, технически параметри и съвети".В тази, тази и тази теми има доста информация, която ако бъде подредена ще стане много прегледна и полезна.Също така съм готов да предоставя още линкове, които да бъдат полезни при плануване на пътуване (най-вече в чужбина) - местоположение на бензиностанции с по-евтин дизел, цени на винетки, тол такси и такси за ферибот и тунел, газстанции и метанстанции. Също така информацията за състоянието на пътната мрежа в БГ, местоположение на камери (стационарни и мобилни), проходите и др. може да бъде изключително полезна при плануване на пътуване.Вече много българи пътуват или имат желание да пътуват в чужбина, но трудно намират необходимата им информация. Също така при добре построени фрази за поставената информация се получава добро индексиране в търсачките (google например), което е реклама за форума. Вече в няколко други форума се натъквам на копирана темата ми за "Пътуване до Германия (LPG)" и после изваждане на важната информация в директни линкове. Защо да не бъде направено това и тук?При нужда съм готов да систематизирам информацията в един пост или да помогна/изпратя събраната от мен информация на Администратор и/или Модератор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за раздел "Автотуризъм"
Collapse
X
-
Виждам, че колегата Immortal вече ти е съдействал. Така че остава само да те поздравя за инициативата и да пусна и тук линк към темата.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Реклама
Collapse
Коментар