Защо е толкова малка Имам желание да прикача снимки тук с възможно по-голямо качество, а не мога.Има ли възможност да се направи нещо, за да се повиши поне 4 пъти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За големината на прикачените файлове
Collapse
X
-
rustson написа:Хостинга пари струва колега! Мен за 700МБ дисково пространство ме друсат по 70лв на година!Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
аз преди време започнах същата тема ама нещо много бързо отиде надолу във форума Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 (всички се правиха на чукнати и не искаха много много да постват там) та... митко да каже за таксата!!! мисля че тези които си се събираме на редовните срещи сме достатъчно за да го осигурим , щото то на сила хубост не става!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Mitko написа:rustson написа:аз преди време започнах същата тема ама нещо много бързо отиде надолу във форума Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 (всички се правиха на чукнати и не искаха много много да постват там) та... митко да каже за таксата!!! мисля че тези които си се събираме на редовните срещи сме достатъчно за да го осигурим , щото то на сила хубост не става!
Коментар
-
Отново апелирам да се обърне внимание на размера ( в пиксели ) на снимките. Сега ъплоуда е 3 мб. а jpg-ците си останаха 800х600 пиксела! Защо? Може да се намали ъплоуда с 1 мб., а за сметка на това размера на фотографиите да се увеличи на 1024х768. Повече от това ще затрудни някои от потребителите според мен.Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
Ако размерът на изображенията е 1024х768 пиксела, значи разделителната способност на екрана трябва да е по-висока (примерно 1280x1024) - иначе ще се налага скролиране при преглед на страницата (което си е доста досадничко!).Такава резолюция предполага поне 17-инчов LCD дисплей или 19-инчов CRT (и нагоре). Мислиш ли, че това е масовия случай в България?Освен това, неминуемо ще се увеличи и размерът на файловете. И сега някои страници (с много снимки) се отварят доста мудно (и преди някой да ме е посъветвал да си сменя доставчика, да кажа че причината не е в моя телевизор :D ). Нека все пак мислим и за хората с по-стара техника и по-бавна връзка!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Уеб-каунтър долу посредата!http://bgcounter.com/?sts,system,,,,sineokJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар