Считам, че поста ми е точно по темата, в която е пуснат.Това, че модератор е премахнал темата не прави поста ми спам.Към момента на пускането му - темата беше редовна.линк - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...074274#1074274
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тенденциозно и не по правилата наказание
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
u_bo
krasio_79bs написа:Поста ти се явява обява в обявата на друг колега.Това ако не е спам,здраве му кажи!Както се вижда в линка пуснат от теб има още двама с предупреждение за същото нарушение.Ако търсиш да закупиш нещо си пусни обява според правилата на форума и съответният раздел!
Коментар
-
u_bo
krasio_79bs написа:Намери си друг клон да се люлееш на него.В нарушение ли си на правилата ще получаваш предупреждение и туй то.Ако не ти харесва .....пускай теми от тоя род.kiro_of_the_day написа:Като толкова си се загрижил за правилата, защо не ползваш уреденият в тях ред за оспорване на предупреждение,а занимаваш целия форум с личния си въпрос?Досега трябваше да ти дадат 2-ро и 3-то предупреждение...
Коментар
-
u_bo написа:krasio_79bs написа:Намери си друг клон да се люлееш на него.В нарушение ли си на правилата ще получаваш предупреждение и туй то.Ако не ти харесва .....пускай теми от тоя род.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
u_bo
Тъй като не мога да си редактирам мнението - държа да обясня защо точно с това предупреждение не съм съгласен.Модератора го наложи, разчиствайки тема, чиято единствена цел е да се подведе неосведомен съфорумец, да си продаде дефицитната буква "Й" от играта на Лукойл.Автора на темата се опитва да излъже някой да му ’продаде’ нещо струващо между 2000 и 2300 лв., като излъже собственика и го вземе за стотина лева.Набива се в очи, че модератора е загрижен за темата на точно този ’търговец’.u_bo написа:krasio_79bs написа:Намери си друг клон да се люлееш на него.В нарушение ли си на правилата ще получаваш предупреждение и туй то.Ако не ти харесва .....пускай теми от тоя род.kiro_of_the_day написа:Като толкова си се загрижил за правилата, защо не ползваш уреденият в тях ред за оспорване на предупреждение,а занимаваш целия форум с личния си въпрос?Досега трябваше да ти дадат 2-ро и 3-то предупреждение...
Коментар
-
u_bo написа:Тъй като не мога да си редактирам мнението - държа да обясня защо точно с това предупреждение не съм съгласен.Модератора го наложи, разчиствайки тема, чиято единствена цел е да се подведе неосведомен съфорумец, да си продаде дефицитната буква "Й" от играта на Лукойл.Автора на темата се опитва да излъже някой да му ’продаде’ нещо струващо между 2000 и 2300 лв., като излъже собственика и го вземе за стотина лева.Набива се в очи, че модератора е загрижен за темата на точно този ’търговец’.u_bo написа:krasio_79bs написа:Намери си друг клон да се люлееш на него.В нарушение ли си на правилата ще получаваш предупреждение и туй то.Ако не ти харесва .....пускай теми от тоя род.kiro_of_the_day написа:Като толкова си се загрижил за правилата, защо не ползваш уреденият в тях ред за оспорване на предупреждение,а занимаваш целия форум с личния си въпрос?Досега трябваше да ти дадат 2-ро и 3-то предупреждение...
Коментар
-
u_bo
Можеш ли да ми посочиш къде съм нарекъл автора ’лъжец’ ?Не можеш. Можеш само да ме обиждаш от позицията си на ’модератор’Предлагам ти прочетеш какво означава инсинуация - защото добре я използваш.инсинуация
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар