Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

тенденциозно и не по правилата наказание

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тенденциозно и не по правилата наказание

Считам, че поста ми е точно по темата, в която е пуснат.Това, че модератор е премахнал темата не прави поста ми спам.Към момента на пускането му - темата беше редовна.линк - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...074274#1074274

Поста ти се явява обява в обявата на друг колега.Това ако не е спам,здраве му кажи!Както се вижда в линка пуснат от теб има още двама с предупреждение за същото нарушение.Ако търсиш да закупиш нещо си пусни обява според правилата на форума и съответният раздел!
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Поста ти се явява обява в обявата на друг колега.Това ако не е спам,здраве му кажи!Както се вижда в линка пуснат от теб има още двама с предупреждение за същото нарушение.Ако търсиш да закупиш нещо си пусни обява според правилата на форума и съответният раздел!
      Твоето мнение по въпроса, става очевидно още с ’предупреждението’.В момента твоя пост се явява спам , не е ли очевидно ?

Коментар

Намери си друг клон да се люлееш на него.В нарушение ли си на правилата ще получаваш предупреждение и туй то.Ако не ти харесва .....пускай теми от тоя род.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
          Намери си друг клон да се люлееш на него.В нарушение ли си на правилата ще получаваш предупреждение и туй то.Ако не ти харесва .....пускай теми от тоя род.
          Има доста неща които не харесвам, например: ти не ми харесваш, не ми харесва културата ти, не ми харесва отношението тине ми харесваш като човек - по делата ти съдейки.Това, няма нищо общо с факта че предупреждението не е по правилата. За това е тази тема - а мнението ти по въпроса е ЯСНО още с налагането на ’предупреждението’.
          kiro_of_the_day написа:
          Като толкова си се загрижил за правилата, защо не ползваш уреденият в тях ред за оспорване на предупреждение,а занимаваш целия форум с личния си въпрос?Досега трябваше да ти дадат 2-ро и 3-то предупреждение...
          Да, така е. Направено.

Коментар

u_bo написа:
            krasio_79bs написа:
            Има доста неща които не харесвам, например: ти не ми харесваш, не ми харесва културата ти, не ми харесва отношението тине ми харесваш като човек - по делата ти съдейки.Това, няма нищо общо с факта че предупреждението не е по правилата. За това е тази тема - а мнението ти по въпроса е ЯСНО още с налагането на ’предупреждението’.
            Като толкова си се загрижил за правилата, защо не ползваш уреденият в тях ред за оспорване на предупреждение,а занимаваш целия форум с личния си въпрос?Досега трябваше да ти дадат 2-ро и 3-то предупреждение...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Тъй като не мога да си редактирам мнението - държа да обясня защо точно с това предупреждение не съм съгласен.Модератора го наложи, разчиствайки тема, чиято единствена цел е да се подведе неосведомен съфорумец, да си продаде дефицитната буква "Й" от играта на Лукойл.Автора на темата се опитва да излъже някой да му ’продаде’ нещо струващо между 2000 и 2300 лв., като излъже собственика и го вземе за стотина лева.Набива се в очи, че модератора е загрижен за темата на точно този ’търговец’.
              u_bo написа:
              krasio_79bs написа:
              kiro_of_the_day написа:
              Да, така е. Направено.

Коментар

u_bo написа:
                Тъй като не мога да си редактирам мнението - държа да обясня защо точно с това предупреждение не съм съгласен.Модератора го наложи, разчиствайки тема, чиято единствена цел е да се подведе неосведомен съфорумец, да си продаде дефицитната буква "Й" от играта на Лукойл.Автора на темата се опитва да излъже някой да му ’продаде’ нещо струващо между 2000 и 2300 лв., като излъже собственика и го вземе за стотина лева.Набива се в очи, че модератора е загрижен за темата на точно този ’търговец’.
                u_bo написа:
                krasio_79bs написа:
                kiro_of_the_day написа:
                Да, така е. Направено.
                1.Никъде във въпросната обява не е посочена цена на закупуване!!!Разчистената обява2. Щом въпросната буква според твоето мнение струва 2000-2300лв.Ти защо се опитваш да излъжеш някого с тазиОбява?Отделно според правилата на форума и раздела в който си пуснал обявата си има правило което забранява публичните коментари на дадена цена:13. Забраняват се публични коментари по обявената цена, освен ако самият автор изрично не е упоменал, че приема такива! Пазарлъците следва да се извършват посредством лични съобщения. Ако не сте доволни от цената - пишете ЛС на търговеца, а не пишете в самата тема! Извинявай,ама кой си ти и как прецени ,че пусналият обявата се опитва да излъже някой за 100лв?Не е ли обида да наричаш публично някого лъжец,без дори и да имаш най-малка представа от човека?Човека си търси дадени букви и приема оферти за тях,а ти му спамиш в обявата ,повличайки още двама колеги с теб.И имаш наглостта да се чувстваш неправилно предупреден.Приключвам с моите коментари по темата.Ако имаш доблест се извини на колегата когото наричаш "лъжец".
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Можеш ли да ми посочиш къде съм нарекъл автора ’лъжец’ ?Не можеш. Можеш само да ме обиждаш от позицията си на ’модератор’Предлагам ти прочетеш какво означава инсинуация - защото добре я използваш.инсинуация

Коментар

Working...
                  X