Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

триене или промяна на мнение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

триене или промяна на мнение

колеги, искам да попитам, защо няма такава опция във форума

Все още очакваме да се мигрира към по-горна версия, където ще има по-голяма гъвкавост и да се надяваме ще е възможно в някой раздели да се променят. Личното ми мнение е, че това беше въведено след като някой хора след напускането на форума си изтриха всички мнения.Другото което бих казал е че това е адски неприятно и този форум е прецедент в бг с тази си "правила" и въпреки че този въпрос е повдиган много пъти, досега не е имало промяна....
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

незнам, според мен така не е редно, няма и опция за триене на профил също така

Коментар

Ако искаш да изтриеш мнение - пишеш лично на модератор. А ако си решил да си затриеш профила пишеш на администратора и наи вероятно няма да ти откаже
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

ами така ще направя, омръзна ми от своеволия.

Коментар

nedialk00 написа:
            ами така ще направя, омръзна ми от своеволия.
            А някой да те е задължил да влизаш и да пишеш?
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

не е, в момента търся връзка с някой администратор, няма проблеми, то форума супер много западна поради всеизвестни причини както и да е няма значение

Коментар

nedialk00 написа:
                не е, в момента търся връзка с някой администратор, няма проблеми, то форума супер много западна поради всеизвестни причини както и да е няма значение
                Мога да ти покажа, къде е бутона "Изход"!?
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Виделин Райчинов написа:
                  nedialk00 написа:
                  Мога да ти покажа, къде е бутона "Изход"!?
                  Бихте ли ми изтрили профила.... Докато не съм ви направил DELETE FROM phpbb_users WHERE user_id = или без WHERE , да не ви казвам как става на phpbb, точно тая версия, програмисти такиваПричина: Изтерзани малоумнициГотово!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                  X