Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За наказанието ми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Явно всеки го разбира както му отърва!Преглеждайки причината за предупреждението ти виждам следното написано от теб :
    Лицемер! :D
    Модератор съвсем правилно според мен е преценил че тази дума е директна обида и не е подходяща за форума. И ти поставя предупреждение.Явно не е схванал хумора ти или не е прочел някой твой пост 3 страници по-рано в който ти изясняваш че по късно може да се пошегуваш.Аз не бях влизал във форума над седмица и вчера забелязвайки темата си написах мнението, получавам същата присъда - да си чел!Значи виновни сме всички ние включително и обидения щото не сме прочели (своевременно) и схванали това което ти си си позволил да напишеш, а не ти който носиш отговорност за думите си?Нека бъда още по ясен - нямам задължение да чета каквото и да е, докато всеки който пише нещо в този форум трябва да се съобразява с правилата! И ако някой модератор забележи подобно отношение към друг потребител той ще процедира по същия начин! За в бъдеще го имай предвид!Ако предлагаш комбинацията обида + широка усмивка да не се таксува - няма да го бъде!И моля да не извърташ темата - всеки може да си напише мнението в този форум щом го е направил така че да не нарушава правилата!---------------А започнах с "не виждам какво обсъждаме" заради това:
    Аз държа на думата си, след малко ще отворя темата в която съм го обидил и ще се извиня. Аз съм си виновен че не съм преценил добре дали човека отсреща ще ме разбере правилно и дали е чел цялата тема за да оцени хумора.

Коментар

ls1 написа:
      Airfan е прочел бележката ми още следобяд, но явно не смята за нужно да ми отговори. Значи все пак се е почувствал обиден.Аз държа на думата си, след малко ще отворя темата в която съм го обидил и ще се извиня. Аз съм си виновен че не съм преценил добре дали човека отсреща ще ме разбере правилно и дали е чел цялата тема за да оцени хумора.Както вече казах нека наказанието ми остане.Благодаря на модераторите които отнеха от времето си за да обърнат внимание.
      Ето това съм написал преди седмица. Защо ти, седмица по-късно, реши да ме овикаш? След като съм се извинил, и пак, и още веднъж, и признал вина, и настоял наказанието ми да остане - ти влезе и написа ’Не виждам какво обсъждаме’. ?!Освен това съм изумен как изкривяваш нещата. Кой кога е казал че три страници по-рано съм казал че ще се пошегувам? Къде го прочете? Кой го каза? Аз много ясно съм казал:
      ls1 написа:
      Извинявам се че коментирам, но мисля че е важно да обясня.В цялата тема изведнъж нещата между пушачи и непушачи се завъртяха във взаимни обвинения и нещата които аз съм казал на Airfan са всъщност неща казани от пушачи към непушачи. Примерно че непушачите не могат да намират решение на проблеми - понеже имаше изказване че пушача работи по-добре защото пали цигара и се фокусира и намира решение. С останалите казани неща е подобно положението. Сложил съм и съответните широки усмивки за да се разбере, и съм сигурен че следилите темата са разбрали за какво иде реч. Още повече че аз категорично се заявих като непушач, откъде накъде ще обиждам друг непушач по този начин!?Изпратих бележка до Airfan с въпрос дали се е почувствал обиден и преди да имам отговора му заявявам, че ако съм го обидил ще се извиня и ще настоя наказанието ми да остане, моя ще си е вината че не съм преценил правилно.
      Ей това е истината. Моята грешка е че аз, прочел всяко едно мнение в темата, реших да избазикам пушачите повтаряйки техни думи към непушачите. И не включих че колегата може пък да не е чел темата и изобщо да не знае за тая завръзка на мнения. Ей затова категорично и моментално се извиних. И то не под сурдинка, на лични, а в конкретната тема, цитирайки се. Категорично не съм съгласен с това цялата случка да се извърта така като че ли аз съм дошъл тука да мрънкам, че съм несправедливо наказан, че какво съм виновен аз че хората не четат темите, да издавам присъди или подобни. Извърташ нещата, защо? Отгоре-додолу в цялата тема съм абсолютно изряден и пунктуален по отношение на правила, уважение, молба към модераторите, поемане на отговорност. Защо реши да ми набиваш канчето нямам идея. Но, моля те, не подменяй истината!..........................Направо съм изумен. Исках да съм максимално коректен, към всеки един, като съм сбъркал, да поправя колкото мога, да покажа уважение към модераторите, към Правилата, да не се скрия като мишка, а ако съм сбъркал - да поема отговорност. Направих го. По възможно най-честния и открит начин. Не проумявам.

Коментар

Понеже съм въвлечен в спор с модератор, което също е против правилата, за мен спора приключва тук. Който чел - чел, който разбрал - разбрал.

Коментар

Working...
        X