Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За наказанието ми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За наказанието ми

Извинявам се, надявам се да е точния раздел, нямам много опит с наказанията...Не разбрах защо съм наказан. Ако може поне цитат или какво съм казал...Не се правя на интересен, наистина не разбрах.Благодаря.

Re: За наказанието ми

ls1 написа:
    Извинявам се, надявам се да е точния раздел, нямам много опит с наказанията...Не разбрах защо съм наказан. Ако може поне цитат или какво съм казал...Не се правя на интересен, наистина не разбрах.Благодаря.
    да не ти пука особенно

Коментар

Отново смирено моля за разяснение.Благодаря.

Коментар

Според правилата на форума, цитирам:4.3. Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени или са недоволни от модераторска намеса трябва да се свържат с Администратор или Модератор. Ако потребителя е бил предупреден неуместно (от Модератор) то Модераторското предупреждение ще бъде махнато. Последното мнение има Модератора на групата и те не трябва да бъдат търсени освен ако проблема не е изключително важен. Бих искал да се свържа с модератор според правилата, но не мога да го направя след като не знам за какво съм наказан. Това ми е второто наказание, предишното беше отново от същия модератор, защото използваното от мен ’многократен оргазъм’ в един от постовете можело да бъде прочетено от малки деца. Тогава всякакви опити за комуникация бяха пресечени, изтрити и забранени под заплаха от допълнителни наказания. Отново моля учтиво наказалият ме модератор да ми посочи грешката. Знам че не е длъжен, но щом искам преценка от страна на други модератори те би трябвало да има какво да преценят.Благодаря.

Коментар

Наказанието ти е заради този пост-http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...057411#1057411
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            Наказанието ти е заради този пост-http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...057411#1057411
            Ако е заради това - мисля, че е неправилно наложено. Ще го обсъдим където трябва.

Коментар

Като ще има амнистия да обсъдите и моето наказание тогава. То май скоро изтича ама все пак да питам.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Извинявам се че коментирам, но мисля че е важно да обясня.В цялата тема изведнъж нещата между пушачи и непушачи се завъртяха във взаимни обвинения и нещата които аз съм казал на Airfan са всъщност неща казани от пушачи към непушачи. Примерно че непушачите не могат да намират решение на проблеми - понеже имаше изказване че пушача работи по-добре защото пали цигара и се фокусира и намира решение. С останалите казани неща е подобно положението. Сложил съм и съответните широки усмивки за да се разбере, и съм сигурен че следилите темата са разбрали за какво иде реч. Още повече че аз категорично се заявих като непушач, откъде накъде ще обиждам друг непушач по този начин!?Изпратих бележка до Airfan с въпрос дали се е почувствал обиден и преди да имам отговора му заявявам, че ако съм го обидил ще се извиня и ще настоя наказанието ми да остане, моя ще си е вината че не съм преценил правилно.

Коментар

Airfan е прочел бележката ми още следобяд, но явно не смята за нужно да ми отговори. Значи все пак се е почувствал обиден.Аз държа на думата си, след малко ще отворя темата в която съм го обидил и ще се извиня. Аз съм си виновен че не съм преценил добре дали човека отсреща ще ме разбере правилно и дали е чел цялата тема за да оцени хумора.Както вече казах нека наказанието ми остане.Благодаря на модераторите които отнеха от времето си за да обърнат внимание.

Коментар

ls1 написа:
                    Airfan е прочел бележката ми още следобяд, но явно не смята за нужно да ми отговори. Значи все пак се е почувствал обиден.Аз държа на думата си, след малко ще отворя темата в която съм го обидил и ще се извиня. Аз съм си виновен че не съм преценил добре дали човека отсреща ще ме разбере правилно и дали е чел цялата тема за да оцени хумора.Както вече казах нека наказанието ми остане.Благодаря на модераторите които отнеха от времето си за да обърнат внимание.
                    ls1, не можах да се сдържа, като гледам как се извиняваш и колко си коректен, чак тема си пуснал, за всички е явно, че си се шегувал, но без да искаш си уцелил десятката думите ти са толкова близки до реалния образ, че колегата се е засегнал не на шега и понеже няма куража да действа открито - докладвал те е и ти си понесъл последствията, не му стиска да каже каквото има в очите, поне това разбрах, силата му е само пред компютъра, но не и в реалния живот , не го вземай толкова навътре и не му се впечатлявай чак толкова знам, че и за мен ще има същото, но не може правилата да важат за едни, а за други-не- да не вадя от архива цитати на Airfan където ясно се вижда как нарушава същото правило и му се разминава...

Коментар

Не виждам какво обсъждаме?Има си правила и щом те са нарушени - има предупреждение. Тук не наказваме никого! Не знам защо така си го приел, но това което си получил е предупреждение че е забелязано нарушение. Никой модератор няма задача да разследва кой се е обидил или дали не е било шега.Ако някъде има пропуски в предупрежденията това е защото не може екипът да прочете целия обем от постове които се трупат всеки ден. Затова си има система за докладване - ако някой реши че е забелязал нарушение на правилата - маркира го и модераторският екип 100% ще го прегледа и прецени дали това е така.

Коментар

И аз не виждам какво съм сбъркал в тази тема, че да ми се говори с даскалски тон. Видях че имам предупреждение, прегледах правилата, видях че имам право да поискам разглеждане от страна на друг модератор според т.4.3 от Правилата, отворих тази тема за да разбера изобщо за какво става дума, защото нямах никаква идея (предупреждението бе наложено дни след това което съм казал и обидил колегата). Модератора не сметна за нужно една дума да каже, друг ми посочи нарушението, разбрах за какво става дума, опитах да се свържа с обидения колега за да разбера неговото становище, той отказа да ми отговори. Разбрах че съм го обидил, преглътнах всякакви мои аргументи, извиних се във въпросната тема, настоях тук да не ми се отменя наказанието (добре, предупреждението). Една остра дума не съм казал, бях безкрайно вежлив и към модераторите и към засегнатия колега. Имаше изказвания в моя подкрепа, но не ги ’яхнах’. От тази случка насам премервам думите си в темите, честно казано даже запазвам мнението си за себе си. Какво сбърках?

Коментар

ls1 написа:
                          И аз не виждам какво съм сбъркал в тази тема, че да ми се говори с даскалски тон. Видях че имам предупреждение, прегледах правилата, видях че имам право да поискам разглеждане от страна на друг модератор според т.4.3 от Правилата, отворих тази тема за да разбера изобщо за какво става дума, защото нямах никаква идея (предупреждението бе наложено дни след това което съм казал и обидил колегата). Модератора не сметна за нужно една дума да каже, друг ми посочи нарушението, разбрах за какво става дума, опитах да се свържа с обидения колега за да разбера неговото становище, той отказа да ми отговори. Разбрах че съм го обидил, преглътнах всякакви мои аргументи, извиних се във въпросната тема, настоях тук да не ми се отменя наказанието (добре, предупреждението). Една остра дума не съм казал, бях безкрайно вежлив и към модераторите и към засегнатия колега. Имаше изказвания в моя подкрепа, но не ги ’яхнах’. От тази случка насам премервам думите си в темите, честно казано даже запазвам мнението си за себе си. Какво сбърках?
                          брат загубена кауза е

Коментар

Колега, нали ти отговорих. Модератор е видял причина за предупреждение и го е направил. Ти имаш възражения (или по скоро нямаш вече !?!) и си пуснал тази тема. Аз ти отговорих.Много добре знам как изглежда немодериран форум - обидите са по 5 в пост. Това отблъсква потребителите и затова тук сме решили да няма обиди, пък били те и на шега. Не всеки носи на шега.А за който е загубена кауза - ами форуми много и всякакви ... да си хареса друг. Насила не държим никой!

Коментар

Хайде, както обичам аз да казвам, да видим правилно ли съм разбрал.Колега се обижда от мой пост, защото не е длъжен да чете цялата тема и да разбира, че шегата идва от други изказвания.Модератор ме предупреждава, защото не е длъжен да чете цялата тема и да преценя шега ли е не е ли.Седмица след последния ми пост в тази тема друг модератор започва с ’Не виждам какво обсъждаме?’. Чак днес той разбира, изненадан, че аз възражения нямам.
                              ilkor написа:
                              ...Ти имаш възражения (или по скоро нямаш вече !?!) и си пуснал тази тема. Аз ти отговорих...
                              Защото не е длъжен да чете цялата (тази) тема.Почвам да се чудя кой е виновен, този дето пише или този дето (не) чете?

Коментар

Working...
                              X