При всяко отваряне на форума браузърът иска да сваля някакъв файл - до сега никога не е искал да сваля файлове от сайта и форума. Това някаква нова мода/промяна ли е, или .... вирус?П.П. страницата няма значение - понякога е началната страница, понякога из темите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браузърът иска да сваля файл?!?
Collapse
X
-
Да приемем, че имаш някаква АВ програма, то направи един скан с :http://www.malwarebytes.org/като за начало.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
И при мен, в някоя от темите, отгоре в лентата ми изписва, че е блокирано изтеглянето на файл. Прегледах темата, преди изтеглянето, след това кликнах "изтегли" - зареди рекламите, между мненията, които преди това липсваха. Забелязах, че не ме предупреждава за всички реклами. С Авира съм.Ред. Получи се същото и в тази тема. При първия преглед нямаше реклами, а след като публикувах отговора и ме върна в темата имаше предупреждение. Кликнах "изтегли" и зареди две реклами след първото мнение на Краси.
Коментар
-
Не знам какъв е файлът - нямам желание да го сваля, за да го видя. Но изписва само инфо, че сайта иска да свали файла. Антивирусната - eset smart security - нищо не казва, тя също е платена и също проверява всички сайтове, в които влизам. Браузърът е ИЕ 8, мога да проверя с другите. Интересно е, че страниците винаги са различни... разбирам да е на една страница и да повтаря, като я презаредя....П.П. точното съобщение е, че е блокирало свалянето на файла.П.П. 2 Потвърждавам това с рекламите - блокирането на файла е само като изчезнат рекламите.П.П 3 - отказвам се от горното си твърдение - блокира файла и когато има рекламиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Хм... Днес цял ден от компютър с Линукс, през Мозилата - нито веднъж не се появи проблема.Вечерта от домашния - със Виндоус седмица и IE - веднага се появи, както при отваряне на форума - така и на сайта.Админите ще трябва да проверят и да се борят с проблема.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да, само ИЕ се грижи за сигурността на компютъра.Колежката е написала, в заглавието, че браузъра "предупреждава", а не антивирусната. При мен изписва, предполагам, и при вас:To help proteсt your security, Internet Explorer bloced this site from dowloading files to your compuer. Clic here for options...ele написа:П.П 3 - отказвам се от горното си твърдение - блокира файла и когато има реклами
Коментар
-
Спокойно, ножът е дървен! :D Най-вероятно става дума за грешка в някой скрипт на сървър, от който получаваме реклами. Преди малко видях файла и съобщението - файлът всъщност е с нулев размер, т.е. няма нищо в него.Ще пиша на хората да си го оправят. Междувременно спрях рекламите оттам, така че няма да се показва повече.Извинявам се, че не го направих по-рано, но днес не ми остана време за форума и не бях влизал...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Не блокирайте нищо - с тези реклами изкарваме някой лев който отива за:1. покриване на таксата за колокейшън на сървъра2. дарения от името на форума по благотворителни кампании3. организиране на италфеста4. организиране на срещи на форумаВсеки сам си решава в края на краищата ...Ако има някакъв проблем като този - просто подайте сигнал, че не го бяхме забелязали
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар