Форума се администрира от двама човека, Мitko и брат му deqnak_ Това са хората, които налагат мярката "бан". Кой какви права има в тоя форум си знае, има написан правилник. Кой член, кой модератор, никакво значение до момента. Мен ми е интересно, решението за бан на един доста полезен(да не говорим, че е и добър приятел)човек за форума подложено ли е на съгласуване с групата модератори? Чисто любопитство. По правилник не е необходимо. Е тоя правилник не подлежи ли на промяна? Мен лично изобщо не ме е.е. Сигурен съм, че и Иво. Поне 50 човека от форума го познаваме и се разбираме с него прекрасно, само един има проблеми. Никого няма да посочвам с пръст, защото пак казвам, едва ли на някой му пука. Мое мнение без да ангажирам никой с него. Сигурно само ми се струва така, но от доста време вече форума е заприличал на чат по общи теми. Хора, които имаха предостатъчно информация и техническа мисъл вече не пишат, без да им е наложен бан. Защо ли... А сега се гони един от малкото истински полезни, защото изказва мнение. Ами хубаво, че не по правилата, поне чата в "Общи..." е. Гонене на полезните хора, едва ли ще допринесе за подобряване на форума на "Клуб Фиат България". Ама споко, всяко чудо за три дни, след точно толкова тая тема ще остане някъде надолу и чата ще продължи по познатата схема. Успех от мен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли да има гласуване преди да се отстрани някой колега
Collapse
X
-
аз не познавам нито митко нито иво така че съм безпристрастен и съм на мнение че на иво постовете от едно определено време наистина целят единствено да се заяжда тънко с администратора/митко/ не знам по каква причина точно, но не ме и интересуват тяхните отношения, иначе иво има доста знания /съдя от мненията му от преди/с които може да помогне на хора от форумаПС не членувам във много форуми но мисля че отошението на админстрацията в този форум си е доста либерално в сравнение с някои други /няма да ги споменавам/TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
phoenix написа:beer написа:Аз не можах да разбера за какво му е бана на Иво!Може ли малко разяснения.me_to_u написа:................
Коментар
-
Аз също не мога да разбера какви са тези "банове и отстранявания"това ми заприлича на времето преди 10.10.1989 година.Отстранен от партията или комсомола тогава беше човек който казва нещо което не се харесва на партииния или комсомолски секретар дори да е истина само тази аналогия мога да направя като чета написаното за бана на колегата Иво просто не виждам какво толкова е казал , но нали все пак форума е място където трябва да се изказват различни мнения...
Коментар
-
stef написа:................съм на мнение че на иво постовете от едно определено време наистина целят единствено да се заяжда тънко с администратора/митко/ не знам по каква причина точно...........
Коментар
-
добре де вие двамата"pugsy & stef разбрахте ли за какво е отстранен Ивов края на краищатаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Не познавам ivo, но не мисля че намеренията му са целенасочени в посока срещу клуба/форума. От постовете които съм му чел, съм останал с впечатлението че е весел човек и пич на място. п.с.: Ако сте имали лични дразги, би било добре да ги решите с други методи. п.с.п.с.: Не взимам страна, просто си изказвам личното мнение.1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
И аз не го познавам лично, но от около година забелязвам открито враждебно отношение към Митко - смея да твърдя че това "случайно" съвпадна с подетата от админите на "Ланча" и "Алфа" форумите кампания за дискредитиране на нашия форум и най - вече на Митко. Към колегите от Варна - момчета вижте му постовете на тоя пич от миналия октомври насам - 99% е заяждане или опити за такова. Както и сега с тоя "Италфест" - тема с 5 мнения по която никой не е писал от бая време.Не подкрепям мнението че технически грамотните хора са спрели да пишат във форума - просто в момента е летен сезон и хората имат по-малко време за компютър и интернет.Колеги призовавам към толерантност!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Абе хора зарежете кой с кого се заяждал, темата е съвсем друга. Добре според теб Иво се заяжда с Митко, според мен обратното, но темата е друга. Може би някой който има право да пусне една анкета със това заглавие, Та да се изяснят нещата и да се пише по темата.п.с. айде сега да не се окаже че аз пък се заяждам....то Иво че няма да пише тука ясно, дори и да няма бан., лошото е че много други хора са спряли да пишат, точно заради тези дреболии (заяждания), и много хора които разбират от коли, ще спрат да пишат. причината няма да съм аз. Мисля че темата е важна. при това е добре да се пусне анкета в която да гласуваме колкото се може повече хора, понеже форума е направен за всички нас, които обичаме фиат и имаме желание да си помагаме, а не за това кой, с кого се заяжда, харесва, нехаресва, дразни и т.н.лек ден на всичкиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
е колега прав си че не може да се угоди на всички, но все пак, нека тези решения да не са еднолични точно поради тази причина......мисля че това би била една стъпка напред в добрия смисъл....без да се заяждам с никого или поне не съм целял такова, това е просто предложение и може би ще е добре да се пусне една анкета.....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар