Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Промени в раздел Борса

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Промени в раздел Борса

Здравейте, искам да предложа няколко промени за раздел Борса, които според мен ще подобрят качеството на темите в раздела.1. Сегашният вариант за повдигане на темите, според мен, е много неогледен. Има теми които става по няколко страници само с "up" в тях или какъвто метод използва авторът за повдигане.Ще бъде много по-добре ако се позволи редактиране на отговорите, а и не само на тях, а и на самите теми и така да се изтрива старият коментар и да се пуска нов. Сегашната възможност за редактиран е много ограничена. Или пък другият вариант е да се направи бутон за повдигане, който да може да се използва веднъж дневно от автора на темата.2. Също така си мисля, че е хубаво да се сложи някаква давност на тези теми и при липса на активност от определен период, да се изтриват автоматично.
    Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
    Punto GT 1.4 Turbo '99
    Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Предложенията са хубави. Очакваме съвсем скоро да тръгне нова версия на форума, в която нещата ще са съвсем различни от сегашните.

Коментар

Също си мислех и за въвеждане на правило - ако някоя тема даде резултат да се отрази от автора в заглавието.
      Punto GT 1.4 Turbo '99

Коментар

Също аз си мисля че не е лошо да се направи архив на раздела с алъшвериша, примерно свички теми който не са активни от преди 6месеца примерно да влизат вътре и да не излизат на търсачката, мисля че ще е по - лесно и удобно за тези дето търсат части.Може Архива да си е в раздела и темите да не се трия а само да са заключени.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Това с архива не е лоша идея, ама 6 месеца да се чака е много според мене. Примерно 2 седмици неактивност в Архива, един месец в архива и обявата се трие. Ако авторът на темата не се интересува от нея 2 седмици или я е забравил или темата си е свършила работата.А примерно теми маркирани като закрити от автора директно могат да се трият. Нещо такова ми се вижда смислено на мене.
          Punto GT 1.4 Turbo '99

Коментар

Working...
          X