Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо не мога да качвам снимки ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо не мога да качвам снимки ?

Няколко пъти се опитвах да кача снимки,но не става.Снимките са до 400 kb.Правя го по този начин - от менюто ,Име на файла- разглеждане,добавям снимката.След това,от менюто Коментар -добави файл и не става.Къде бъркам.Преди качвах по този начин и ставаше.

Над текстовата част на мнението, което пишеш не изписва ли причината? Предполагам, знаеш, че снимките трябва да са 800х600 - широчина/височина. Ако са по-големи трябва да ги намалиш.

Коментар

=Rudi= написа:
      Над текстовата част на мнението, което пишеш не изписва ли причината? Предполагам, знаеш, че снимките трябва да са 800х600 - широчина/височина. Ако са по-големи трябва да ги намалиш.
      Явно проблема е от - широчина/височина.Обаче гледам във форума има доста по голям размер снимки и на тях пише ,че са преоразмерени и да се цъкне върху тях за реален размер.Как става това?

Коментар

По-големите снимки трябва да са качени на външен сървър за снимки. Не може да се качат във форума направо от твоя компютър. След това трябва да затвориш линка с тага [img][/img] - [img]линка към снимката[/img]. Описано е в "Опции" - BBCode, в долния ляв ъгъл при писане на "отговор".

Коментар

Благодаря колега.

Коментар

Имам предложение да се увеличи размерът на снимките, които форумът позволява от 800х600 на 1024 х 768 и 500КВ.

Коментар

Говорили сме по въпроса, аз съм "за". Но предпочитам да го направим когато се преместим на новия сървър.
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
              X