Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

има ли във форума свобода на словото.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

има ли във форума свобода на словото.

поправете ме ако греша на форума би трябвало да е свободно място за изказване на мнение. Или май не живеем в свободна държава

Свободата не е безгранична.Свобода без ограничения е равно на анархия.Поправи ме ако греша.П.П. Премествам темата ти в правилния раздел.

Коментар

Тя държавата е свободна но си има закони и правила които се спазват иначе става свободия същото е тук поне така мисля.
      преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Re: има ли във форума свобода на словото.

mitakkk написа:
        поправете ме ако греша на форума би трябвало да е свободно място за изказване на мнение. Или май не живеем в свободна държава
        Трудно ми е да поправям някой,който започва да пише с малка буква.Това е било работа на даскалите преди време.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

хе изненада- очаквах темата да е изтрита. Е какво анархично съм направил като поставих въпроса за циганските гета? Това е обществен проблем. И ако все още не е стигнало до вашия квартал замислете се дали ще е винаги така. Та циганите стигнаха до Париж!!А един от модераторите не разбра темата и я изтри.Много странно!Според мен цензура трябва да се налага при обиди, а такива определено нямаше.

Коментар

Подобни теми още от зараждането си вървят към изтриване. Колкото и конструктивни мнения да се напишат, десет пъти по толкова ще бъдат мненията, призоваващи за най-различен вид разправа с малцинството - а това е недопустимо.А и каквито и конструктивни мнения да напишем, те няма да бъдат прочетени от хора, от които зависи да се промени нещо.Лично аз дълбоко се съмнявам, че точно с етноса, засегнат в заключената тема може нещо, каквото и да било то, от когото и да било, да се направи. Затова и няма смисъл да ги обсъждаме изобщо. Крайният резултат е предизвестен. Дай да си обсъждаме колите и ежедневните дребни проблеми.

Коментар

Immortal написа:
              Подобни теми още от зараждането си вървят към изтриване. Колкото и конструктивни мнения да се напишат, десет пъти по толкова ще бъдат мненията, призоваващи за най-различен вид разправа с малцинството - а това е недопустимо.А и каквито и конструктивни мнения да напишем, те няма да бъдат прочетени от хора, от които зависи да се промени нещо.Лично аз дълбоко се съмнявам, че точно с етноса, засегнат в заключената тема може нещо, каквото и да било то, от когото и да било, да се направи. Затова и няма смисъл да ги обсъждаме изобщо. Крайният резултат е предизвестен. Дай да си обсъждаме колите и ежедневните дребни проблеми.
              Не приемам доводите ти! Те са доказателство че няма свобода на словото тук. Какво като темата не се прочете от който трябва? И какво като изкочат сто мнения?Едва ли ще се достигне до саморазправи - това са хипотетични твърдения. Междудругото тук за втори път се изтриват мои мнения без да призовавам за насилие или обиждам някого. Доста странно ми се струва всичко това. Според мен модераторския екип трябва да се замисли.

Коментар

Колега, погледнах ти темата - наистина не е за форума. Колкото до другите ти премахнати мнения - като гледам са били офтопик в неподходяща тема.

Коментар

Ако изтритата тема е била с етнически характер, конкретизиращ ромското съсловие у нас, то няма нищо чудно, че е изтрита. Това е болна тема, която е неприятна за нашето болно общество.

Коментар

Според мен това е автофорум и всичко, което не е по темата автомобили няма място тук, включително Общите приказки.

Коментар

Re: има ли във форума свобода на словото.

mitakkk написа:
                      Митко, като ти пречат циганите и тук няма свобода на словото - излез на площада и дръпни една реч против тях или най-добре отиди в някоя ромска махала на площада и ги подкарай там.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Airfan написа:
                        Според мен това е автофорум и всичко, което не е по темата автомобили няма място тук, включително Общите приказки.
                        +1Повечето посетители на форума идват тук с намерение да четат или да споделят нещо по колите си а не да четат за гета и др. подобни.Който се интересува от гетата е свободен да си направи форум и да обсъжда на воля въпроса.
                        Bravo 1.6 / 16

Коментар

ами добре след като е форума е само за коли защо има раздел "общи приказки"?Хайде да си го признаем - няма свобода на словото и освен това ако на някой темата не му е интересна нека не я следи.Защо има тема ще се справи ли или не Бойко Борисов? това какво общо има с колите? Там колко мнения се изписаха и до какъв извод се стигна? Таи тема не бе премахната обаче с довода че ще се изкажат много мнения.

Коментар

mitakkk написа:
                            ами добре след като е форума е само за коли защо има раздел "общи приказки"?Хайде да си го признаем - няма свобода на словото и освен това ако на някой темата не му е интересна нека не я следи.Защо има тема ще се справи ли или не Бойко Борисов? това какво общо има с колите? Там колко мнения се изписаха и до какъв извод се стигна? Таи тема не бе премахната обаче с довода че ще се изкажат много мнения.
                            Колко човека трябва да ти кажат ,че теми с етнически характер нямат място във форума???
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Май само ти се опитваш да се убедиш че темата е с етнически характер. Тук става въпрос за незачитане на законите на една държава от определена общност от хора. Въобще не става въпрос за някаква етническа нетърпимост. Може би ти си ’за’ нарушение на ЗУТ например. Докато не се говори по тези въпроси винаги ще има проблеми. Ти сега си спокоен защото все още до у вас няма гето. Но докога ще е така? По твоята логика предаването на БТВ за шума вдиган от циганските сватби в кв. Бладислав Варненчик във Варна е насаждане на етническа нетърпимост!!??? Странно - явно бъркаш БТВ със СКАТ.Сега надявам се си разбрал целта на темата. Двойния стандарт на държавата към различните и граждани!

Коментар

Working...
                              X