Аз да предложа само! Не може ли да се назначат няколко човека за модератори, които да следят само и единствено постовете за правописни грешки?След като открият такава, да я отстраняват, без да пише никъде "поправено от Еди Кой Си"...Това да засяга всички нови постове (без старите такива).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно грамотното писане...
Collapse
X
-
Re: Относно грамотното писане...
Mazgarev написа:Аз да предложа само! Не може ли да се назначат няколко човека за модератори, които да следят само и единствено постовете за правописни грешки?След като открият такава, да я отстраняват, без да пише никъде "поправено от Еди Кой Си"...Това да засяга всички нови постове (без старите такива).
-
За съжаление обаче трябват "доброволци"...Нека който е съгласен да каже!Нужни са няколко модератора, които да си разделят форумите. Например един човек, който да следи за "Консултации", един който да следи за по-малките, например: "Сервизи/Магазини", "Предложения за форума" и т.н., един който да следи за "Общи приказки" и така...Казвайте си - желаещите, без да се притеснявате!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Mitko написа:Търсят се доброволци които да се ангажират да четат абсолютно всяка тема в областта за която отговарят.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Аз съм готов да стана коректор в някоя рубрика. Ето какво предложение имам към колегите-коректори, на които им се занимава. Промените се отбелязват с червено първия път, а приблизително 24 часа по-късно текстът се сменя с нормално черен.От една страна някои ще се засегнат, но от друга - ще даде възможност на хората да подобрят правописа си, което е по-важно.
Коментар
-
Mitko написа:Търсят се доброволци които да се ангажират да четат абсолютно всяка тема в областта за която отговарят.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Mitko написа:Търсят се доброволци които да се ангажират да четат абсолютно всяка тема в областта за която отговарят.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
колеги, идеята е добра, но... мойта работа, а предполагам и на други е свързана с перфектен правопис /за целта си има уърд редактори разбира се/ и спазване на протокол, но в извън формална обстановка определено съм не по малък простак от средностатистическия българин! аз посещавам форума за разтоварване и определено не ми се мисли за правопис, словоред и т.н.относно мненията, които се разчитат трудно.. ми не ги чета въобще!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар