Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за премахване на раздел!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    И? Прокуратурата ли да сезираме? - Отсега знам отговорът им!Имам предложение - да се заемеш да модерираш раздела - какво ще кажеш?
    Да си солидарен с приятелите си е добре и заслужава уважение. Но в случая е написано много точно какво предлагаме да стане, без да се намесва прокуратурата, върховния съд, страшния съд или пък арменския поп - моля те придържай се към конкретните предложения. Те са лесно приложими.относно модерирането - ако някога отпадне 1.16 от правилата бих се заел с модериране в този форум.но дотогава не бих приел нищо подобно, защото тази точка е в разрез с морала ми.и със свободата на словото - но това е без значение, нали?

Коментар

Виж сега внимателно какво е написал ilkor:
      Затова наистина разчитаме на потребителите да докладват неуместните според тяхната преценка постове.
      Кое точно от всички тези цитирани мнения ти лично докладва като мнение с нарушение? Както казваш - най-лесно е нищо да не се прави, а аз добавя - но все пак да се мрънка. Нека обсъждането на тази тема да става само тук, в тази тема, моля!

Коментар

ogi28b написа:
        Виж сега внимателно какво е написал ilkor:
        Затова наистина разчитаме на потребителите да докладват неуместните според тяхната преценка постове.
        Кое точно от всички тези цитирани мнения ти лично докладва като мнение с нарушение? Както казваш - най-лесно е нищо да не се прави, а аз добавя - но все пак да се мрънка. Нека обсъждането на тази тема да става само тук, в тази тема, моля!
        Защо трябва да се демагогства?!?! Може би аргументите на силата ще надделеят над силата на аргументите? Това ли целиш?Аз не мога да намеря тема в този раздел, в която да няма разказ или призив към застрашаващо живота на мнозина закононарушение.Ти можеш ли да дадеш пример за такава тема в този конкретен раздел?

Коментар

Една http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=75011&start=0
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

u_bo написа:
            kiro_of_the_day написа:
            И? Прокуратурата ли да сезираме? - Отсега знам отговорът им!Имам предложение - да се заемеш да модерираш раздела - какво ще кажеш?
            относно модерирането - ако някога отпадне 1.16 от правилата бих се заел с модериране в този форум.но дотогава не бих приел нищо подобно, защото тази точка е в разрез с морала ми.и със свободата на словото - но това е без значение, нали?
            Ако не беше точка 1.16, щеше да е 1.15 или 1.14...Много по-лесно е да търсиш от някой отговорност, отколкото самия ти да поемеш такава.И да те светна за един бонус - ако си модератор - т.1.16 за теб няма да важи

Коментар

Immortal написа:
              u_bo написа:
              kiro_of_the_day написа:
              относно модерирането - ако някога отпадне 1.16 от правилата бих се заел с модериране в този форум.но дотогава не бих приел нищо подобно, защото тази точка е в разрез с морала ми.и със свободата на словото - но това е без значение, нали?
              Ако не беше точка 1.16, щеше да е 1.15 или 1.14...Много по-лесно е да търсиш от някой отговорност, отколкото самия ти да поемеш такава.И да те светна за един бонус - ако си модератор - т.1.16 за теб няма да важи
              опитваш се да обидиш интелекта или морала ми с това?Пак искам да помоля да се придържаме към темата, без да се демагогства.От правилата имам проблем само с 1.16 , и това е лична позиция, която никога не съм крил.Ако някой е модератор във форума - значи личните му убеждения и морал са в хармония с правилата на този форум.При мен не е така - никога не съм крил позицията си спрямо 1.16 .Моля те все пак да прочетеш непредубедено постовете по тази тема. Никъде в тях няма търсене на отговорност. Има конкретни предложения и примери. Както има и липса на пряма позиция от страна на екипа на форума.Ами кажете си направо : "НЕ ми се занимава с това предложение. Дали ще се спаси някой невинен живот е несигурно, но пък е сигурно, че няма да направим нищо по въпроса"Защо е нужно да се споменава прокуратура, търсене на отговорност и подобни? Май тезата "Ти пък си много убав!" добива все повече последователи в БГ? Вместо да се отговори по въпроса се почват едни....

Коментар

Регистриран си през 2007.Толкова много години ли ти трябваха да осъзнаеш вредата от този раздел?По твоята логика и тунинг раздела трябва да закрием,щото видиш ли бели стават с бегачките по пътя.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

u_bo написа:
                  Immortal написа:
                  u_bo написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  опитваш се да обидиш интелекта или морала ми с това?Пак искам да помоля да се придържаме към темата, без да се демагогства.От правилата имам проблем само с 1.16 , и това е лична позиция, която никога не съм крил.Ако някой е модератор във форума - значи личните му убеждения и морал са в хармония с правилата на този форум.При мен не е така - никога не съм крил позицията си спрямо 1.16 .Моля те все пак да прочетеш непредубедено постовете по тази тема. Никъде в тях няма търсене на отговорност. Има конкретни предложения и примери. Както има и липса на пряма позиция от страна на екипа на форума.Ами кажете си направо : "НЕ ми се занимава с това предложение. Дали ще се спаси някой невинен живот е несигурно, но пък е сигурно, че няма да направим нищо по въпроса"Защо е нужно да се споменава прокуратура, търсене на отговорност и подобни? Май тезата "Ти пък си много убав!" добива все повече последователи в БГ? Вместо да се отговори по въпроса се почват едни....
                  Когато някой не иска да поеме отговорност - винаги ще си намери оправдание.За теб е 1.16. Всичко друго е мрън-мрън. Темата е изчерпана и се заключва.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                  X