Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автодетайлинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автодетайлинг

Какво ще кажете за нов раздел Автодетайлинг, в който да се споделят всякакви трикове по поддръжката на:- боя - пастиране, боядисване, лакиране и т.н.- интериор - почистване, възстановяване и др.- есктериор
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Еми гласувах с ДА,тъй като има такива отделни теми в отделни раздели,но те се размиват и ще е по-добре да има такъв конкретен раздел. А и щом е за любимите ни италианки...
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

А не може ли да е Автокозметика. Това автодетайлинг ми звучи много префърцунено...

Коментар

Твърдо ЗА ! Не са много темите,в които се говори за чистене на салона вътре и за поддръжката на боята.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Абе не че нещо , но досега щом нямаше отговор, значи няма да го бъде, тъй че не се хабете да пишете/гласувате. моля !
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз съм за.
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

аз дсъщо съм ЗА
              преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Гледам скоро никой не е писал в темата. Да не сте се отказали? Хаиде и от мене едно ЗА. Ако искаме да има такъв раздел май трябва да има повече желаещи. Дано модовете решат да нямправят нещо по въпроса. Айде със здраве. :D

Коментар

Автодетайлинг звучи добре . А и мисля че ще е полезно
                  Fiat Bravo 103 1996

Коментар

Колегата EMZO е много прав. Само такъв раздел няма във форума. Дано модераторите помислят над предложението. Ще бъде интересен раздел :D

Коментар

Working...
                    X