От няколко дни като си чета теми из форумчето антивирусната ми засича вирус от това ай-пи; 195.149.248.136. Имате ли идея защо? Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Антивирусната ми засича вирус във форума
Collapse
X
-
Аз не мога да помогна, не съм бил в момента да видя при какви условия ти ревнала. Минал съм през аваст; нод; авг. никоя не ми се е обадила докато съм ровил из форума. Виш си програмата, нещо не е наред с нея (едно примерче: тегля си КМ-плеара и аваста ми ревна... преинсталирах я със друга версия и се оправи)
Коментар
-
и при мен от време на време ни реве че блокира някакъв адрес започващ със store1.data.bg. аз мисля че блокира изтеглянето на някоя картинка, на която колега е сложил линк от тамFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Има потребители качили в профилите си или в постове писани от тях картинки хостнати на този сървър. Явно storeХ.data.bg е записан в списък като потенциална заплаха и затова антивирусната програма извежда предупреждение.Можете да бъдете спокойни - няма как да прихванете вирус чрез форума защото системата проверява и позволява да се добавят само файлове с изображения.Няма начин някой да прикачи в пост във форума вирус който да зарази компютъра ви! ** без вашето знание и намеса.Изпълними файлове (които могат да носят в себе си вирус) не могат да се добавят в постовете. Единственият начин да изтеглите такъв е той да е архивиран. Затова винаги след като изтеглите архив преди да го отворите го проверете за вируси. Това важи за всеки сайт от който теглите - не само от тук.
Коментар
-
eh4ev07 написа:И при мен го има тоя ефект но след доста главоблъсканица го хванах - има качени 2 снимки в подписа на един колега и тъпия нод смята че са агресия ......Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар