Какво да напиша в търсачката,че да намеря теми за предни спирачни дискове на Марея уикенд 1.9ТД?Грешен раздел - Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да напиша в търсачката...
Collapse
X
-
Прегледай в раздел Спирачна система и окачване. Не си писал какво точно те интересува, ако е за размерите тази тема може да ти е полезна.
-
=Rudi= написа:Прегледай в раздел Спирачна система и окачване. Не си писал какво точно те интересува, ако е за размерите тази тема може да ти е полезна.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
Re: Какво да напиша в търсачката...
ivannik написа:Какво да напиша в търсачката,че да намеря теми за предни спирачни дискове на Марея уикенд 1.9ТД?Грешен раздел - Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Re: Какво да напиша в търсачката...
ogi28b написа:ivannik написа:Какво да напиша в търсачката,че да намеря теми за предни спирачни дискове на Марея уикенд 1.9ТД?Грешен раздел - Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.orgФиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
Колега, няма смисъл да се ядосваш, а да опиташ да си свършиш работа с наличните възможности. За съжаление това, че платформата е такава и търсачката в нея има такива възможности - не съм виновен нито аз, нито ти. Факт е, и се съобразяваме с това. За улеснение е добавена и ГУГЪЛ-търсачка, която за разлика от вградената - търси и комбинации от думите, а не търси за всяка дума поотделно. Напиши същите ключови думи в нея и разгледай резултатите. Не забравяй, че търсачките са роботи, а не хора. Нали не мислиш, че на света има търсачка, на която като и напишеш "предни спирачни дискове за мареа тд 100" и тя ще ти прерови цялата база, ще отсее излишното и ще ти върне точно една тема, в която пише точно това, което искаш да разбереш? Ами ако никой никога и никъде във форума не е писал за това нещо, точно с тази поредица от думи? (Както и се оказа, след по-подробно търсене от моя страна.)Така че моля, не се ядосвай за дребни неща, както виждаш опитваме се да помогнем - кой с конкретна тема, кой с приблизителни резултати... Това пък кой кого смята за глупак няма да го коментирам, защото никой никъде не го е казал. По същата логика аз ще ти цитирам резултатите от другото търсене и ще питам "Ти мен за сляп ли ме смяташ?". Между другото - като влезеш в търсачката и напишеш ключовите думи, за които говорим - резултатите са точно 5 на брой. А не 33 страници. Ако не влизаш в търсачката, а търсиш по бързия начин - излизат 20 страници с резултати. Също така - резултатите които цитираш са от раздел Дизелови двигатели, търсачката предлага филтриране по раздели. Значи излиза, че не си ползвал търсачката правилно и все пак - гюронтия до небето? Дисковете трябва да са 257 мм в диаметър, 19.8 минимален размер за нов диск. Във всеки магазин за авточасти имат каталог и ще ти предложат точните дискове, освен това. Няма 50 размера дискове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар