Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да напиша в търсачката...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво да напиша в търсачката...

Какво да напиша в търсачката,че да намеря теми за предни спирачни дискове на Марея уикенд 1.9ТД?Грешен раздел - Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Прегледай в раздел Спирачна система и окачване. Не си писал какво точно те интересува, ако е за размерите тази тема може да ти е полезна.

Коментар

=Rudi= написа:
      Прегледай в раздел Спирачна система и окачване. Не си писал какво точно те интересува, ако е за размерите тази тема може да ти е полезна.
      Благодаря,ще ги разгледам.Днеска си измерих предните спирачни дискове,че от купуването не съм бях го правил.Дебелината им е 14.2-14.3 мм.Проверих по каталози и се оказа,че минимумът е 18.2,след което трябва да се сменят.Явно ги карам на "честна дума".Интересува ме какви дискове и накладки да взема за моят модел.

Коментар

Re: Какво да напиша в търсачката...

ivannik написа:
        Какво да напиша в търсачката,че да намеря теми за предни спирачни дискове на Марея уикенд 1.9ТД?Грешен раздел - Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
        Аз лично написах "предни дискове мареа тд 100" и резултатите от търсенето отговарят перфектно на въпроса. Моля следващите въпроси, които не се отнасят до функционалността на форума - задавай ги в съответните раздели, а не в тази тема.

Коментар

Re: Какво да напиша в търсачката...

ogi28b написа:
          ivannik написа:
          Аз лично написах "предни дискове мареа тд 100" и резултатите от търсенето отговарят перфектно на въпроса. Моля следващите въпроси, които не се отнасят до функционалността на форума - задавай ги в съответните раздели, а не в тази тема.
          Не знам дали ме смяташ за глупак,но аз също написах-"предни дискове мареа тд 100".Ще ти цитирам част от темите от 33-те страници:проблем с оборотите на фиат мареа 1.9gtdДвутактово масло в нафтатаПроблем/тракащ звук/ - Брава 1.9 JTD-РЕШЕНFiat Uno 1,7 TDS 80 коня има ли?Датчик положение колянов валИ така 967 намерени резултата.Къде тука намираш поне една дума от търсените?Това ли са перфектните резултати от търсенето по въпроса??Ако това е търсачка,здраве му кажи!!

Коментар

Колега, няма смисъл да се ядосваш, а да опиташ да си свършиш работа с наличните възможности. За съжаление това, че платформата е такава и търсачката в нея има такива възможности - не съм виновен нито аз, нито ти. Факт е, и се съобразяваме с това. За улеснение е добавена и ГУГЪЛ-търсачка, която за разлика от вградената - търси и комбинации от думите, а не търси за всяка дума поотделно. Напиши същите ключови думи в нея и разгледай резултатите. Не забравяй, че търсачките са роботи, а не хора. Нали не мислиш, че на света има търсачка, на която като и напишеш "предни спирачни дискове за мареа тд 100" и тя ще ти прерови цялата база, ще отсее излишното и ще ти върне точно една тема, в която пише точно това, което искаш да разбереш? Ами ако никой никога и никъде във форума не е писал за това нещо, точно с тази поредица от думи? (Както и се оказа, след по-подробно търсене от моя страна.)Така че моля, не се ядосвай за дребни неща, както виждаш опитваме се да помогнем - кой с конкретна тема, кой с приблизителни резултати... Това пък кой кого смята за глупак няма да го коментирам, защото никой никъде не го е казал. По същата логика аз ще ти цитирам резултатите от другото търсене и ще питам "Ти мен за сляп ли ме смяташ?". Между другото - като влезеш в търсачката и напишеш ключовите думи, за които говорим - резултатите са точно 5 на брой. А не 33 страници. Ако не влизаш в търсачката, а търсиш по бързия начин - излизат 20 страници с резултати. Също така - резултатите които цитираш са от раздел Дизелови двигатели, търсачката предлага филтриране по раздели. Значи излиза, че не си ползвал търсачката правилно и все пак - гюронтия до небето? Дисковете трябва да са 257 мм в диаметър, 19.8 минимален размер за нов диск. Във всеки магазин за авточасти имат каталог и ще ти предложат точните дискове, освен това. Няма 50 размера дискове.

Коментар

Working...
            X