Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно темата "честит празник роми"

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относно темата "честит празник роми"

Без да искам да създавам неудобство на уважавания от мен модериращ екип, бих искал да попитам, защо бе изтрита, пуснатата от мен днес тема със заглавие "Честит празник роми".Дали изтриването на темата е правилният подход към ширещата се агресия и ксенофобия. Ами как бих се почувствал аз, ако бях от ромския етнос и харесвах автомобилите ФИАТ? Щях ли да се почувствам дискриминиран, унизен, обиден?Та нима модерирането не означава изтриване само на онези, нецензурни и обидни коментари. Та нима в моят пост не се съдържаха, толерантност, доброжелателност, уважение? Та нима погребването и не говоренето по реални и текущи обществени проблеми ще решат тези проблеми. Всяка една хронична болест може да доведе обществото ни до гибел. Защо да не говорим с един разумен тон по темата с ромите?Изтрийте коментарите, които нарушават реда, но недейте да триете цялата тема, защото това никак не е добър сигнал, именно към онези роми, към които бях насочил моята лична благодарност.С уважение и чест към целия модераторски екип на форум ФИАТ.
    ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Оттук натам за подобно питане официално предупреждение ще получава всеки.Има правила - ако някой не е доволен от модераторска намеса - има си съответен ред в тях за оплакване.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
    X