Фъргаме боб...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форума е зле групиран,защо е така
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pecata написа:Струва ми се,че движещите лица на форума се дразнят,че се дава за пример vw форума.Мен пък ме интересува за създаването на нов подраздел примерно кой взима решението да го бъде или не, или се свиква нещо като съвет да реши.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Жена ти, например, има и навика да пише от твоя акаунт! Ключ на темата по този повод! По правилата на форума това води до деактивиране и на двата. Но все пак да допуснем, че постът не е на жена ти, въпреки че не сме индианци. Тема по темата.Друга тема по темата.Трета тема по темата...Още да вадя ли? То вярно, че е по-лесно да се мрънка отстрани, ама някои вършат и работа, доколкото могат. Това е много порочна практика, забелязвам го и в другите форуми. Какъвто и проблем да има някой с колата си - пуска си тема в раздела за неговия модел и чака. Нищо, че то е едно и също при още 5 модела... Ако искам да питам как се сменя маншон на полуос - в кой точно раздел да стане? В "Пунто", в "Браво", в "Типо", или къде? Или в раздел "1.6 16В с газова Ланди"? Ами ако съм с JTD - там дали е по-различна смяната? Не съм казвал, но ще повторя - дори в момента има потребители, които си пускат теми където им падне. Аз лично местя средно по 3 теми на ден, и то без да пиша във всяка тема, че съм я местил Кой знае другите модератори колко още местят...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар