Колеги, Предлагам да следваме следната схема на повдигане на темите:Първо трием стария коментар и после слагаме новия. VW - форума е така и мисля, че това е една добра практика. Няма смисъл да се отвори една тема и в нея търговеца да се чуди какво да напише, за да вдигне темата, а потребителите да четат три страници със стрелкички и други глупости. Нека последния коментар да е отворен за редакция, а не да не може да се пише в него след 1440 минути.Грешен раздел->Преместена.Модераторски екип.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за UP
Collapse
X
-
В няколко други теми с подобни предложения беше обяснявано, че при смяна на платформата на форума ще са предвидени такива промени.Аз съм за "бутон" - ПОВДИГНИ ТЕМАТА, който да е активен 24 след последното ъпване. В Правилата пише как става и на колко време, но субективния фактор е дразнещ. Чудя се защо някой, "гъст с администратора" (цитирам модератор), не направи тази тема ВАЖНА. Човекът си я ъпва до обед, след обед, през 5 часа - както му дойде. И не от днес. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...434&highlight= А е имало спорове за предупреждения за ъпване с твърдо позоваване на Правилата.Ред. Примера го дадох само в подкрепа на предложението си. Не съм "докладвал" темата, защото не съм модератор в сянка. Докладвал съм повтарящи се теми, в които се продава едно и също нещо.
Коментар
-
=Rudi= написа:В няколко други теми с подобни предложения беше обяснявано, че при смяна на платформата на форума ще са предвидени такива промени.Аз съм за "бутон" - ПОВДИГНИ ТЕМАТА, който да е активен 24 след последното ъпване. В Правилата пише как става и на колко време, но субективния фактор е дразнещ. Чудя се защо някой, "гъст с администратора" (цитирам модератор), не направи тази тема ВАЖНА. Човекът си я ъпва до обед, след обед, през 5 часа - както му дойде. И не от днес. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...434&highlight= А е имало спорове за предупреждения за ъпване с твърдо позоваване на Правилата.
Коментар
-
Толкова ли е трудно да се прочетат правилата на раздела и да се спазват?Директните предупреждения са почти винаги при неколкократно нарушение на правилата.Има потребители които са предупреждавани за нарушаване на правилата с червен текст от модератор.Но същите потребители не считат за необходимо да се запознаят с правилата,а си правят каквото си знаят.Да не споменавам колко има с повече от 2 обяви и тн.Конкретно към =Rudi= Нали не очакваш да "огреем" навсякъде?И ние сме хора заети ежедневните си дела и отделяме свободното си време в полза на форума.Няма тема която да е докладвана и по нея да не е взето отношение при първа възможност.
Коментар
-
=Rudi= написа:Чудя се защо някой, "гъст с администратора" (цитирам модератор), не направи тази тема ВАЖНА. Човекът си я ъпва до обед, след обед, през 5 часа - както му дойде. И не от днес. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...434&highlight= А е имало спорове за предупреждения за ъпване с твърдо позоваване на Правилата.
Коментар
-
ogi28b, признавам, че съвсем целенасочено написах мнението в твой стил - жлъчни подмятания, но не към конкретно лице, а "по принцип". Ти се разпозна по цитата. И krasio_79bs ли гузен негонен бяга? Когато не се обръщаш директно към конкретен човек, естествено, всеки може да ти отговори както намери за добре. Колега krasio_79bs , извинявам се, че провокирах раздразнението ти! Уважавам коректността ти.Извинявам се на администраторите и модераторите! Ценя доброволните ви усилия.Спазвайки Правилата и без излишни коментари, от моя страна, се надявам да върна добрия тон.
Коментар
-
=Rudi= написа:ogi28b, признавам че съвсем целенасочено написах мнението в твой стил - жлъчни подмятания, но не към конкретно лице, а "по принцип". Ти се разпозна по цитата. И krasio_79bs ли гузен негонен бяга? Когато не се обръщаш директно към конкретен човек, естествено, всеки може да ти отговори както намери за добре. Колега krasio_79bs , извинявам се, че провокирах раздразнението ти! Уважавам коректността ти.Извинявам се на администраторите и модераторите! Ценя доброволните ви усилия.Спазвайки Правилата и без излишни коментари, от моя страна, се надявам да върна добрия тон.
Коментар
-
dreamfool написа:Тук няма никаква креативност. Все пак мился, че предложението е добро и ще спестява доста време в преглеждане на излишни коментари, както от страна на посетителите и потребителите, така и от страна на модераторите.
Коментар
-
dreamfool написа:Все пак мился, че предложението е добро ....ogi28b написа:...Относно предложението от водещия пост - напълно неприложимо, защото веднага ще започнат злоупотреби, а дори и в момента ги има. Ще има хора, които през 20 минути си "вдигат" обявите, особено ако работата им е свързана с компютър....
Коментар
-
Някой слънчев ден, предполагам 2012г., като мине форума към phpbb3, то може и 4 да има тогава , та тогава момчета, ще е възможно да се направи като в тунинг.бгПак тогава може да се надяваме и на tapatalk plugin.До тогава няма смисъл да искате, тази платформа е стара.Евалата на алфа форума, ама то там шефчетата са напреде с мат’ряла (hardwarebg.com) :DF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Някой слънчев ден, предполагам 2012г., като мине форума към phpbb3, то може и 4 да има тогава , та тогава момчета, ще е възможно да се направи като в тунинг.бгПак тогава може да се надяваме и на tapatalk plugin.До тогава няма смисъл да искате, тази платформа е стара.Евалата на алфа форума, ама то там шефчетата са напреде с мат’ряла (hardwarebg.com) :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар