http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...3145Какъв е проблема, при условие, че АХМ имат обява в раздела си ?Линка оправи проблема на човека в случая !Няма проблем, няма да давам повече линкове, обаче ФОРУМЪТ ще страда !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
***Модериран линк към търговски сайт***
Collapse
X
-
Форумът ще страда, ако не се дават линкове към сайта на ахм? Не мисля, че е така. Четейки темата, предполагам, че е бил даден линк към съответния датчик и мисля, че е достатъчно просто да се напише "Смени еди-кой-си датчик", вместо да се дава линк към конкретен сайт. Същият датчик може да се купи от много други места, включително и от няколкото доказано коректни търговци на авточасти втора употреба, които имат обяви във форума. В Правилата на форума е записано, че "...Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите., както и Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.В конкретния случай модераторът е преценил, че мнението представлява реклама и е изтрил линка, съгласно политиката на форума, още повече, че мнението не съдържа никакъв друг текст, а само и единствено рекламния линк.
-
Ооо да, аз съм им реклано лице, ти сега ли го разбра ?Ще страда, щото политиката не е за всеки.Нал’са сещаш, че мога да сложа снимка (скрийншот) и пак да им направя реклама, без да Ви нарушавам политиката ?п.с. брее бях готов да си заложа главата, че ти си го модерирал .......F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Не мисля, че има някакво значение кой го е модерирал, но за да ти е по-спокойно и да не си залагаш главата - не съм аз, този път. Като сложиш снимка - по преценка на модератор пак може да бъде изтрита. Освен това никой не е казал, че си им рекламно лице, обикновено си личи кой е, и кой не е. Има потребители, които целенасочено пускат линкове към определени сайтове. В случая модераторът е преценил че това е реклама, било то и неумишлено и е изтрил линка. Всеки линк (мнение) може да бъде изтрит от модератор по негова преценка, но ти това го знаеш. В търговските сайтове никой не е сложил линк към нашия форум.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар