Не търся стари, а такова, което съм пратил преди 3 дена. А и моята кутия си мисля, че е доста далеч от препълване. Отговорих ти на съобщението и довечера ще проверя дали мога да го намеря.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за личните съобщения
Collapse
X
-
ilkor написа:Всеки потребител си има лимит на размера на файловете които може да качи във форума. Просто ти увеличих лимита.Иначе отваряш линка с профила си - за теб е ето този:http://forum.fiat-bg.org/profile.php...ile&u=gituliи най долу в дясно можеш да видиш всички файлове които си качил.Просто е трябвало да сигнализираш ... сега вече няма да имаш проблеми!
Коментар
-
Аз също нямам никакви прикачени файлове, но вече няколко пъти се налага да прилагам такива, но не става. Излиза само следното съобщение: "Съжаляваме, но квотата за прикачени файлове във Вашата кутия със съобщения е изпълнена. Моля, изтрийте част от прикачените файлове." В момента в кутията имам само едно входящо и едно изпратено ЛС. Моля, коригирайте проблема.
Коментар
-
И аз имам прпблем с прикачените файлове "Съжаляваме, но квотата за прикачени файлове във Вашата кутия със съобщения е изпълнена. Моля, изтрийте част от прикачените файлове." при Ъплоуд квота: [Качено: 1.33 MB / Квота: Неограничено / 0% от общия] Благодаря предварително!ex. Tipo 1.6 i.e DOHC
ex. Marea Weekend HLX TD100
ex. Nissan Primastar 1,9 dci
Mercedes Vito W447
Skoda Rapid 1.2 110ps
Коментар
-
Изтрих всички "Получени" съобщения.Към момента квотата ми изглежда така:[Качено: 10.16 MB / Квота: Неограничено / 0% от общия] Как мога да избегна съобщението:Съжаляваме, но квотата за прикачени файлове във Вашата кутия със съобщения е изпълнена. Моля, изтрийте част от прикачените файлове.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Изтрих всички "Получени" съобщения.Към момента квотата ми изглежда така:[Качено: 10.16 MB / Квота: Неограничено / 0% от общия] Как мога да избегна съобщението:Съжаляваме, но квотата за прикачени файлове във Вашата кутия със съобщения е изпълнена. Моля, изтрийте част от прикачените файлове.
Коментар
-
Airfan написа:BO написа:Изтрих всички "Получени" съобщения.Към момента квотата ми изглежда така:[Качено: 10.16 MB / Квота: Неограничено / 0% от общия] Как мога да избегна съобщението:Съжаляваме, но квотата за прикачени файлове във Вашата кутия със съобщения е изпълнена. Моля, изтрийте част от прикачените файлове.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар