Здравейте колеги. Много дразнещ факт установих днес - сайта ни не запазва личните съобщения, които сме изпратили на други членове на форума. И как тогава аз да проверя какво точно съм писал преди време? Предполагам, че има някаква опция да си ги запазвам ръчно, но това пък е голяма простотия - не знам, в кой момент кое съобщение ще искам да видя. Има ли някакво решение на проблема или да продължавам да си преглъщам яда?ПоздравиГрешен раздел-Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за личните съобщения
Collapse
X
-
peho написа:@dvoinikat Много странно ми изглежда това което си написал, мисля че съобщенията се пазят докато сам не ги изтриеш.@gituli Трябва и хората, на които си изпратил да изтрият съобщенията с прикачени снимки.
Коментар
-
Re: Въпрос за личните съобщения
dvoinikat написа:Здравейте колеги. Много дразнещ факт установих днес - сайта ни не запазва личните съобщения, които сме изпратили на други членове на форума. И как тогава аз да проверя какво точно съм писал преди време? Предполагам, че има някаква опция да си ги запазвам ръчно, но това пък е голяма простотия - не знам, в кой момент кое съобщение ще искам да видя. Има ли някакво решение на проблема или да продължавам да си преглъщам яда?ПоздравиГрешен раздел-Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
В ’Изпратени’ стоят съобщенията които си изпратил, но не са прочетени.В ’Получени’ са всички съобщения които си изпратил и човека отсреща е прочел.Във ’Входящи’ са всички съобщения които си получил, без значние дали си ги чел или не.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
ilkor написа:gituli написа:Имам само едно единствено входящо съобщение,всички други са изтрити.
Коментар
-
Всеки потребител си има лимит на размера на файловете които може да качи във форума. Просто ти увеличих лимита.Иначе отваряш линка с профила си - за теб е ето този:http://forum.fiat-bg.org/profile.php...ile&u=gituliи най долу в дясно можеш да видиш всички файлове които си качил.Просто е трябвало да сигнализираш ... сега вече няма да имаш проблеми!
Коментар
-
krasio_79bs написа:dvoinikat написа:Здравейте колеги. Много дразнещ факт установих днес - сайта ни не запазва личните съобщения, които сме изпратили на други членове на форума. И как тогава аз да проверя какво точно съм писал преди време? Предполагам, че има някаква опция да си ги запазвам ръчно, но това пък е голяма простотия - не знам, в кой момент кое съобщение ще искам да видя. Има ли някакво решение на проблема или да продължавам да си преглъщам яда?ПоздравиГрешен раздел-Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.orgfihi написа:В ’Изпратени’ стоят съобщенията които си изпратил, но не са прочетени. В ’Получени’ са всички съобщения които си изпратил и човека отсреща е прочел. Във ’Входящи’ са всички съобщения които си получил, без значние дали си ги чел или не.Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
ilkor написа:Всеки потребител си има лимит на размера на файловете които може да качи във форума. Просто ти увеличих лимита.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
dvoinikat написа:Колега, твоето обяснение ми звучи доста логично, но пак не ми помага. Как да намеря съобщенията, които съм пратил и са били прочетени от получателя? Май няма как....fihi написа:В ’Получени’ са всички съобщения които си изпратил и човека отсреща е прочел.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар