Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за личните съобщения

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за личните съобщения

Здравейте колеги. Много дразнещ факт установих днес - сайта ни не запазва личните съобщения, които сме изпратили на други членове на форума. И как тогава аз да проверя какво точно съм писал преди време? Предполагам, че има някаква опция да си ги запазвам ръчно, но това пък е голяма простотия - не знам, в кой момент кое съобщение ще искам да видя. Има ли някакво решение на проблема или да продължавам да си преглъщам яда?ПоздравиГрешен раздел-Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

А аз искам да попитам защо неми позволява да пращам снимки на лично?Винаги ми изписва това-Съжаляваме, но квотата за прикачени файлове във Вашата кутия със съобщения е изпълнена. Моля, изтрийте част от прикачените файлове.А аз съм изтрил всички съобщения и снимки.

Коментар

@dvoinikat Много странно ми изглежда това което си написал, мисля че съобщенията се пазят докато сам не ги изтриеш.@gituli Трябва и хората, на които си изпратил да изтрият съобщенията с прикачени снимки.

Коментар

peho написа:
        @dvoinikat Много странно ми изглежда това което си написал, мисля че съобщенията се пазят докато сам не ги изтриеш.@gituli Трябва и хората, на които си изпратил да изтрият съобщенията с прикачени снимки.
        Мерси за отговора колега.Само се чудя аз сега трябва да се обадя на всички колеги дето съм и пратил снимки и да ги помоля да ги изтрият ли?

Коментар

Нещо такова се получава. Ти всъщност от Получени изтрил ли си съобщенията, които си изпратил?

Коментар

Имам само едно единствено входящо съобщение,всички други са изтрити.

Коментар

Re: Въпрос за личните съобщения

dvoinikat написа:
              Здравейте колеги. Много дразнещ факт установих днес - сайта ни не запазва личните съобщения, които сме изпратили на други членове на форума. И как тогава аз да проверя какво точно съм писал преди време? Предполагам, че има някаква опция да си ги запазвам ръчно, но това пък е голяма простотия - не знам, в кой момент кое съобщение ще искам да видя. Има ли някакво решение на проблема или да продължавам да си преглъщам яда?ПоздравиГрешен раздел-Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
              Всички те ти съобщения се запазват автоматично.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

В ’Изпратени’ стоят съобщенията които си изпратил, но не са прочетени.В ’Получени’ са всички съобщения които си изпратил и човека отсреща е прочел.Във ’Входящи’ са всички съобщения които си получил, без значние дали си ги чел или не.
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

gituli написа:
                  Направих корекция на профила ти. Пак можеш да добавяш снимки към съобщенията!

Коментар

ilkor написа:
                    gituli написа:
                    Направих корекция на профила ти. Пак можеш да добавяш снимки към съобщенията!
                    Едно голямо мерси.Не,че ми пречеше то си е така поне от половин година :D .А може ли да попитам какво да правя или да неправя за да не се получи пак същото?Мерси.

Коментар

Всеки потребител си има лимит на размера на файловете които може да качи във форума. Просто ти увеличих лимита.Иначе отваряш линка с профила си - за теб е ето този:http://forum.fiat-bg.org/profile.php...ile&u=gituliи най долу в дясно можеш да видиш всички файлове които си качил.Просто е трябвало да сигнализираш ... сега вече няма да имаш проблеми!
                      Прикачени файлове

Коментар

Мерси отново.А аз търсих от личните някъде да изтрия тези снимки,ма нали съм си тъпа мръвка.Както и да е отново мерси,че се занимавахте с моите тъпи проблеми.

Коментар

krasio_79bs написа:
                          dvoinikat написа:
                          Всички те ти съобщения се запазват автоматично.
                          Колега, точно това съм правил няколко пъти и не мога да открия съобщенията, които съм пращал.
                          fihi написа:
                          В ’Изпратени’ стоят съобщенията които си изпратил, но не са прочетени. В ’Получени’ са всички съобщения които си изпратил и човека отсреща е прочел. Във ’Входящи’ са всички съобщения които си получил, без значние дали си ги чел или не.
                          Колега, твоето обяснение ми звучи доста логично, но пак не ми помага. Как да намеря съобщенията, които съм пратил и са били прочетени от получателя? Май няма как....
                          Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

ilkor написа:
                            Всеки потребител си има лимит на размера на файловете които може да качи във форума. Просто ти увеличих лимита.
                            Я виж и моя да повдигнеш малко, че и аз имах подобен проблем преди време, ама не със снимка, а прикачен файл!
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

dvoinikat написа:
                              Колега, твоето обяснение ми звучи доста логично, но пак не ми помага. Как да намеря съобщенията, които съм пратил и са били прочетени от получателя? Май няма как....
                              fihi написа:
                              В ’Получени’ са всички съобщения които си изпратил и човека отсреща е прочел.
                              Опитай с тестово съобщение до някой, който в момента е на линия, може и мен да ме оспамиш, стига да разберем дали има проблем и ако има - откъде идва. Сега пращам такова до теб. Когато го прочетеш - ще мога да го видя в "Получени", а сега е в "Изпратени".Има една особеност - когато папката ти се напълни 100% с "Получени", то тогава най-старото автоматично изчезва, а на негово място идва най-новото "Получено". Това само го предполагам, нека някой, който е по-навътре в особеностите да потвърди или отрече. Така мисля, защото не помня да съм трил някога съобщения и папката ми винаги е била 100% пълна, но с най-новите на първа страница. Да не би да тръсиш някакви стари, които вече са изтрити от системата, за да има място за новите?
                              Прикачени файлове

Коментар

Working...
                              X