Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за раздел "КУПУВА - ПРОДАВА"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пак ще поканя всеки който иска да помогне и разбира да ми пише.Проблемът е че има още за напасване на скина към новата версия на форума.

Коментар

ilkor написа:
      Пак ще поканя всеки който иска да помогне и разбира да ми пише.Проблемът е че има още за напасване на скина към новата версия на форума.
      С удоволствие бих помогнал но не е по моята специалност. Но ако няма желаещи за безплатен труд някои няма ли да се навие срещу разумно заплащане (така бих могъл да помогна малко а и други биха се включили кои с колкото може да отдели) Само давам идея.
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

До където е в момента съм го правил аз, проблемът е, че не ми остава време да се занимая по ред причини.

Коментар

Airfan написа:
          До където е в момента съм го правил аз, проблемът е, че не ми остава време да се занимая по ред причини.
          ОК благодаря за което но никои ли не иска да ти помогне ? Форума има толкова много потребители а няма ли програмисти или всички освен теб са консуматори? С удоволствие бих помогнал но едва ли в тази свера мога да помогна особенно.
          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
            Airfan написа:
            ОК благодаря за което но никои ли не иска да ти помогне ? Форума има толкова много потребители а няма ли програмисти или всички освен теб са консуматори? С удоволствие бих помогнал но едва ли в тази свера мога да помогна особенно.
            Проблемът е един основно, че се искат определен набор от модове да бъдат инсталирани, от друга страна се иска да може да се ъпдейтва версията на форума автоматично. Това обаче не винаги е възможно заради модовете и това е препъни камъка. Дизайна е най-малката грижа, а това с модовете ми е проблем на мен, въпреки че съм програмист.

Коментар

Съжалявам ама това нищо не ми говори но едва ли никои не може да помогне а защо си трае просто не знам.
              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

И година по късно движение никакво... Или поне видимо движение...
                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
                X