Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за раздел "КУПУВА - ПРОДАВА"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предложение за раздел "КУПУВА - ПРОДАВА"

Моля за мнение модераторите и администраторите на форума възможно ли е да се направи бутон "избутаи" в темите купува - продава за да се избегне десетките безмислени постове в темите с цел ЪП. В момента търсенето на определена част е ОГРОМЕН КОШМАР!!!! Моля и за мнение на колегите дали са склонни да подкрепят подобна идея. Предлагах го няколоко пъти в подобни теми но въобще не се взе никакво становище и за това реших да пусна отделна тема дано тоя път получи необходимата популярност да може да чуем мнението на повече колеги!!!
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Re: Предложение за раздел "КУПУВА - ПРОДАВА"

eh4ev07 написа:
    Моля за мнение модераторите и администраторите на форума възможно ли е да се направи бутон "избутаи" в темите купува - продава за да се избегне десетките безмислени постове в темите с цел ЪП. В момента търсенето на определена част е ОГРОМЕН КОШМАР!!!! Моля и за мнение на колегите дали са склонни да подкрепят подобна идея. Предлагах го няколоко пъти в подобни теми но въобще не се взе никакво становище и за това реших да пусна отделна тема дано тоя път получи необходимата популярност да може да чуем мнението на повече колеги!!!
    Подкрепям те колега напълно

Коментар

не може да стане, ползват готова форумна система, не са го писали те

Коментар

horas написа:
        А тая схема не може ли да се промени малко ??? Ще изчакам мнение на администратор да видим тои какво ще сподели. За тея случаи аз използвам поговорката "които иска намира начин - които не иска намира причина" дано тоя път не съм прав!!!
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
          horas написа:
          А тая схема не може ли да се промени малко ??? Ще изчакам мнение на администратор да видим тои какво ще сподели. За тея случаи аз използвам поговорката "които иска намира начин - които не иска намира причина" дано тоя път не съм прав!!!
          Като програмист ти казвам, че няма да стане лесно и няма да го направят. Трябва тоя бутон да се вижда само за отделни мнения и подфоруми, да ъпдейтва датата на мнението...

Коментар

horas написа:
            eh4ev07 написа:
            horas написа:
            Като програмист ти казвам, че няма да стане лесно и няма да го направят. Трябва тоя бутон да се вижда само за отделни мнения и подфоруми, да ъпдейтва датата на мнението...
            Или да апдеитва само последното мнение. Не съм програмист но смятам че в форума влизат предостатъчно програмисти и все някои ще се съгласи да помогне (ако има нужда от помощ) Но при всички случаи трябва да се промени нещо в този раздел. Защото да търсиш определена част 5-6часа четене на "ЪП" "НАГОРЕ" и разни иконки и други подобни мнения е меко казано несериозно. За това лятото си купувах необходимите части от автоморги на краино завишени цени само и само да си спестя часове безмислено лутане! През това същото време някои колега му е пречела такава част и е изкал да се отърве от нея на доста по ниски цени! Друго предложение темите с изтекъл срок на валидност (приключените теми) вместо да се заключват по молба на авторите след съгласието на авторите да бъдат местени в коша например!!! Едва ли някои го интересува кои без значени преди 3 месеца или 3 дни какво е продавал след като вече е продадено!
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
              horas написа:
              eh4ev07 написа:
              horas написа:
              Или да апдеитва само последното мнение. Не съм програмист но смятам че в форума влизат предостатъчно програмисти и все някои ще се съгласи да помогне (ако има нужда от помощ) Но при всички случаи трябва да се промени нещо в този раздел. Защото да търсиш определена част 5-6часа четене на "ЪП" "НАГОРЕ" и разни иконки и други подобни мнения е меко казано несериозно. За това лятото си купувах необходимите части от автоморги на краино завишени цени само и само да си спестя часове безмислено лутане! През това същото време някои колега му е пречела такава част и е изкал да се отърве от нея на доста по ниски цени! Друго предложение темите с изтекъл срок на валидност (приключените теми) вместо да се заключват по молба на авторите след съгласието на авторите да бъдат местени в коша например!!! Едва ли някои го интересува кои без значени преди 3 месеца или 3 дни какво е продавал след като вече е продадено!
              Еми, изчакай да видиш тогава как ще го направят В крайна сметка информацията за обявата, не е ли в първи пост? Защо ти е да четеш какво пише надолу?

Коментар

horas написа:
                ...... Еми, изчакай да видиш тогава как ще го направят В крайна сметка информацията за обявата, не е ли в първи пост? Защо ти е да четеш какво пише надолу?
                Тя иформацията от първия пост обикновенно не е актуална въобще!!! Или част от нещата са продадени или цената е доста различна!!!!! Така че или губиш безкраино много време в четене или задаваш въпроси на автора на които има отговор ...... някъде из темата от 23 страници примерно!!! За чакането - чаках та даже и мнение не получих на този въпрос зададен в подобните на тази теми
                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                  horas написа:
                  ...... Еми, изчакай да видиш тогава как ще го направят В крайна сметка информацията за обявата, не е ли в първи пост? Защо ти е да четеш какво пише надолу?
                  тя иформацията от първия пост обикновенно не е актуална въобще!!! Или част от нещата са продадени или цената е доста различна така че или губиш безкраино много време в четене или задаваш въпроси на автора на които има отговор ...... някъде из темата!!!
                  Разбирам, еми ако на някой му се пише ще го направи, но предвид, че нищо написано няма по тоя форум различно от инсталирането, явно не им е практика на момчетата и никой не се занимава.

Коментар

horas написа:
                    eh4ev07 написа:
                    horas написа:
                    тя иформацията от първия пост обикновенно не е актуална въобще!!! Или част от нещата са продадени или цената е доста различна така че или губиш безкраино много време в четене или задаваш въпроси на автора на които има отговор ...... някъде из темата!!!
                    Разбирам, еми ако на някой му се пише ще го направи, но предвид, че нищо написано няма по тоя форум различно от инсталирането, явно не им е практика на момчетата и никой не се занимава.
                    То така е лесно "не ми се занимава" но дори никои не казва "нямаме време за това е така" или "ние не знаем (можем) да го променим" примерно! Аз тишината наи не ми харесва - имам неприятно чувство когато мнението ми остава "като глас в пустиня"!!!
                    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Сега виждам темата. Съжалявам за забавянето! (Все пак отговарям в същия ден )По принцип може да се добави "мод" за избутване на теми, но ползваме остаряла платформа за форума която е наследена още от неговото създаване. И избягваме да го "поправяме" освен ако няма сериозна причина заради стабилността. Още повече че от доста време работим по прехвърляне към новата версия на форума. Която ще има значително повече екстри. Просто всичко което правим около форума се прави вечер в свободното ни време и затова не става толкова бързо колкото ни се иска на всички ...horas, именно защото форумът е бил много пъти "тунингован" всяко едно пипане в него отнема адски много време за да се види дали правейки едно нещо няма да се развали друго. Инсталирай на чисто един phpbb и ще видиш разликата още във външния вид ...

Коментар

ilkor написа:
                        Сега виждам темата. Съжалявам за забавянето! (Все пак отговарям в същия ден )По принцип може да се добави "мод" за избутване на теми, но ползваме остаряла платформа за форума която е наследена още от неговото създаване. И избягваме да го "поправяме" освен ако няма сериозна причина заради стабилността. Още повече че от доста време работим по прехвърляне към новата версия на форума. Която ще има значително повече екстри. Просто всичко което правим около форума се прави вечер в свободното ни време и затова не става толкова бързо колкото ни се иска на всички ...horas, именно защото форумът е бил много пъти "тунингован" всяко едно пипане в него отнема адски много време за да се види дали правейки едно нещо няма да се развали друго. Инсталирай на чисто един phpbb и ще видиш разликата още във външния вид ...
                        Занимавам се с .net, phpbb съм инсталирал преди време и мога да си представя, че това копче са две заявки UPDATE, SELECT и една сесийна променлива за да стане. Версията наистина е стара, не дай си боже да тръгне да ви прави някой exploit. Проблеми с мигрирането на базата ли имате, за да мине на по-нова?

Коментар

ilkor написа:
                          Благодаря за взетото отношение!!! Аз визирах същия въпрос но зададен в други теми но все пак благодаря!!! В новата платформа може ли да очакваме подобна "екстра" и ако да кога може би (евентуално) се очаква да стане това преместване? п.п. Знам че всичко е свързано с време а времето на никого не стига но това е един доста наболял проблем които изкарва нервите на всеки които търси нещо в този раздел.
                          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Базата успешно се конвертира. Дори в момента функционира тестова версия. Но не можем да си позволим да пуснем форума със стандартния изглед - просто ще изреват всички.Има и други неща по конфигурирането ... абе работи се ... бавно но се работи.В новата версия ще има възможност за избутване на темите и няма да го има това товарене на празни постове.

Коментар

ilkor написа:
                              Базата успешно се конвертира. Дори в момента функционира тестова версия. Но не можем да си позволим да пуснем форума със стандартния изглед - просто ще изреват всички.Има и други неща по конфигурирането ... абе работи се ... бавно но се работи.В новата версия ще има възможност за избутване на темите и няма да го има това товарене на празни постове.
                              Благодаря за инфото ще стискаме зъби и ще чакаме!!! Поне ще знаем че този проблем няма да го има!!! А относно второто предложение темите с изтекла валидност (с съгласието на авторите)да се местят в коша примерно вместо да се заключват какво ще кажете? Смятам че по този начин поне малко ще се разтовари раздела без да се изисква големи промени и ще бъде глътка свеж въздух.
                              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
                              X