Здравейте колеги и Вие уважаеми админи и модератори. Искам да споделя проблема си, понеже вече откарах и наказание, без да имам вина. Значи пускам си коментар аз и като погледна часа които ми слага сървъра на форума се оказва, че няма нищо общо с реалния час. Този сървър върви с няколко часа в страни от нашите часовници. Не става въпрос за разлика от няколко минути, а от часове! Поради тази причина съм наказан за избутване на тема в купувам - продавам а аз реално нямам вина и винаги следя да не избутам темата преди да са изтекли 24-те часа. Е та някой друг забелязал ли е подобен проблем или парадокса е само у моята щайга? Искам да обърнат внимание модераторите на това което казвам и да ми отговорят съвсем кратко и ясно. Предварително им благодаря
Поздрави на всички.ЕДИТ: Ето и в момента моят часовник показва 10.03ч а темата е създадена според ВЕЛИКИЯ сървър в 9.03ч!!!Ето го и наказанието което ми е сложено..ogi28bМодераторПричина: Изтича: Съб Яну 22, 2011 9:26 amПуснато на: Нед Окт 24, 2010 9:26 am Системно нарушаване на т. 10 от правилата на раздела...Така се получава г-н модератора ОГИ... чак системно съм ги нарушавал и според сървъра Ви наистина е така, сега прегледах моя тема и поне 3-4 пъти според сървъра съм избутвал неправилно, но реално НЕ Е ТАКА.

Коментар