Здравейте колеги и Вие уважаеми админи и модератори. Искам да споделя проблема си, понеже вече откарах и наказание, без да имам вина. Значи пускам си коментар аз и като погледна часа които ми слага сървъра на форума се оказва, че няма нищо общо с реалния час. Този сървър върви с няколко часа в страни от нашите часовници. Не става въпрос за разлика от няколко минути, а от часове! Поради тази причина съм наказан за избутване на тема в купувам - продавам а аз реално нямам вина и винаги следя да не избутам темата преди да са изтекли 24-те часа. Е та някой друг забелязал ли е подобен проблем или парадокса е само у моята щайга? Искам да обърнат внимание модераторите на това което казвам и да ми отговорят съвсем кратко и ясно. Предварително им благодаря Поздрави на всички.ЕДИТ: Ето и в момента моят часовник показва 10.03ч а темата е създадена според ВЕЛИКИЯ сървър в 9.03ч!!!Ето го и наказанието което ми е сложено..ogi28bМодераторПричина: Изтича: Съб Яну 22, 2011 9:26 amПуснато на: Нед Окт 24, 2010 9:26 am Системно нарушаване на т. 10 от правилата на раздела...Така се получава г-н модератора ОГИ... чак системно съм ги нарушавал и според сървъра Ви наистина е така, сега прегледах моя тема и поне 3-4 пъти според сървъра съм избутвал неправилно, но реално НЕ Е ТАКА.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Постване!
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:А чувал ли си че от настройките на профила се задава часова зона?След първата забележка с червен текст не се ли усети че нещо не е наред?Защо не попита още тогава?Настрой си часовата зона да работи коректно,прочети правилата и лек ден от мен.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
Колега, проблемът не е във сървъра. Той се сверява автоматично и е точен до секунда - сега проверих!Проблемът за който говориш идва от настройките в профила ти за часовата зона. Понеже тази система е направена да поддържа потребители от различни точки на света, то и времето което виждаш е съобразено с часовата зона която си въвел. В твоя профил е зададена часова зона GMT+2 а реално в България времето е GMT+3 заради лятното часово време. Ако си го промениш в настройките на профила ще видиш че всички постове които вече си написал ще се показват с реално време.Сега на въпроса с избутването. Явно си се заблудил по тази разлика и си го правил неумишлено. Сървърът няма как да е виновен защото той винаги записва постовете според GMT стандарта и ако в профила ти е имало разлика тя винаги е била една и съща - т.е. той не може да е причината. Все пак ще обсъдим с колегите този проблем.Само за сведение в края на месеца (последната неделя на октомври) ще се върнем към астрономическото време (GMT+2) така че тогава настройката ти в профила ще бъде вярна. В момента би трябва ло да е GMT+3Най лесна проверка дали всичко е коректно можеш да направиш ако погледнеш в началото на форума най горе в ляво:
Коментар
-
ilkor написа:Колега, проблемът не е във сървъра. Той се сверява автоматично и е точен до секунда - сега проверих!Проблемът за който говориш идва от настройките в профила ти за часовата зона. Понеже тази система е направена да поддържа потребители от различни точки на света, то и времето което виждаш е съобразено с часовата зона която си въвел. В твоя профил е зададена часова зона GMT+2 а реално в България времето е GMT+3 заради лятното часово време. Ако си го промениш в настройките на профила ще видиш че всички постове които вече си написал ще се показват с реално време.Сега на въпроса с избутването. Явно си се заблудил по тази разлика и си го правил неумишлено. Сървърът няма как да е виновен защото той винаги записва постовете според GMT стандарта и ако в профила ти е имало разлика тя винаги е била една и съща - т.е. той не може да е причината. Все пак ще обсъдим с колегите този проблем.Само за сведение в края на месеца (последната неделя на октомври) ще се върнем към астрономическото време (GMT+2) така че тогава настройката ти в профила ще бъде вярна. В момента би трябва ло да е GMT+3FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
В допълнение - всички потребители са били своевременно информирани за нуждата от промяна на настройките за час в профила си, ето в тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...647777Също така - в началната страница на форума има съобщение за текущия час - виж прикачената снимка. Мисля че е редно след като се гледа часът на последното мнение според форума, да се види и часът според форума, а не часът на операционната система. В момента часовникът на системата ми показва 20:20, но настройките в профила ми са GMT+5.5 часа, а не пускам този пост от бъдещето. По време на лятното часово време - часът в България е GMT + 3, а по време на зимното - GMT + 2. Самото GMT никога не се променя.Напомням, че ако сега смениш часовата си зона, след няколко дни ще трябва да я върнеш, защото официално връщат времето към астрономическото.Ред.: Ако бях прочел и последното мнение на ilkor, нямаше да го повтарям, но нека има.
Коментар
-
ogi28b написа:В допълнение - всички потребители са били своевременно информирани за нуждата от промяна на настройките за час в профила си, ето в тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...647777Също така - в началната страница на форума има съобщение за текущия час - виж прикачената снимка. Мисля че е редно след като се гледа часът на последното мнение според форума, да се види и часът според форума, а не часът на операционната система. В момента часовникът на системата ми показва 20:20, но настройките в профила ми са GMT+5.5 часа, а не пускам този пост от бъдещето. По време на лятното часово време - часът в България е GMT + 3, а по време на зимното - GMT + 2. Самото GMT никога не се променя.Напомням, че ако сега смениш часовата си зона, след няколко дни ще трябва да я върнеш, защото официално връщат времето към астрономическото.Ред.: Ако бях прочел и последното мнение на ilkor, нямаше да го повтарям, но нека има.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар