От 1-2 седмици сървъра на форума взе да пада много често ... прави го през около 15-20 мин ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сървъра пада много често
Collapse
X
-
wwwebЕтикети: –
-
wwweb
mironcho написа:Едва ли сървъра пада, по-скоро сигурно "пада" свързаността.. Но това Митко най-добре може да го каже.Mitko написа:Имам предложение за хостинг срещу рекламен банер във форума. Мисля, че офертата е добра и един банер няма да ни натежи.
Коментар
-
Mitko написа:Имам предложение за хостинг срещу рекламен банер във форума. Мисля, че офертата е добра и един банер няма да ни натежи.
Коментар
-
Колеги.. за $10 на месец може да се намери чудесен хостинг (имайки предвид, че най-елементарните хостинг пакети няма да свършат работа, а и най-евтините пакети са от хостинг компании "фантоми")... Това са около $100 на година (ако приемем, че има отсъпка за 12 месечен абонамент) - това са и много и малко пари. Въпроса е как да се съберат от хората във форума - например като част от членски внос Ако има 100 члена на клуба, това са по $1 за хостинг на човек годишно Друг вариант е ако някой има приятел/познат който да предложи безвъзмезден хостингFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Mitko написа:След като няма да даваме пари тогава няма да имаме и претенции нали? Предложения ми хостинг е зад оптика, наша машина и всички екстри. Обема се ограничава само от обема на твърдия диск на машината.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар