Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос, относно правилата
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
-
Irka_fihi написа:Мдааа, чудя се откъде да я захвана и дали изобщо има смисъл? Адски тъпо ми е да обсъждам каквото и да било във форума с човек, когото познавам лично. Аз не се страхувам от диалога "очи в очи", ти би трябвало да го знаеш много добре.И понеже утре пак ще се наблегне на хапването и пийването, и до диалог няма да се стигне (освен ако аз изрично не настоя за това), та искам да попитам - това за нецензурните изрази и спама конкретно за мен ли иде реч или по принцип?Колкото до отпадането на предупреждения - случвало се е веднъж на 100 години или ако даден потребител е станал особено близък с "някого" от Ръководството след Италфеста.
Коментар
-
ilkor написа:Ами довечера ще има среща и аз ще съм там. Ще гледам да седна до теб и да проведем диалогAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:може ли да седна и аз до теб ?
Коментар
-
kosta написа:ilkor написа:Ами довечера ще има среща и аз ще съм там. Ще гледам да седна до теб и да проведем диалог"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
ilkor написа:kosta написа:може ли да седна и аз до теб ?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Коментар
-
ilkor написа:Кой влиза в този раздел зависи от тази група - само тя дава достъп.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Коментар
-
J T D написа:kosta написа:ilkor написа:Кой влиза в този раздел зависи от тази група - само тя дава достъп.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Коментар
-
kosta написа:J T D написа:kosta написа:ilkor написа:Кой влиза в този раздел зависи от тази група - само тя дава достъп."Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
Irka_fihi написа:Изключително глупаво е, автоматично да се решава, че модераторът е прав, а "простият" потребител греши. Примитивно е! И като почнете с тези доводи: "Ми то...нали си се съгласила с правилата?" Да, защото ми харесва да влизам и чета тук, и това е условието да го правя, да се "съглася" с правилата!Един съвет от мен - вслушвайте се ПОНЯКОГА в гласа и на "простия" потребител!
Коментар
-
Темата е за правилата и по този повод бих искала да попитам дали правилата важат за всички и защо когато някой ме обижда, трябва да си трая, в случая става дума за Airfan. Вече ме предупредиха за него, че щял да ми сипе с черпака, ми не ме стреснаха много Имам запитване:Това беше в темата за Стара Загора :Airfan написа:Препоръчвам:Airfan написа:emzo написа:Заралия да е !Кола лайт нямаш ли ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар